Termos Kullanımı Hakkında İpuçları

Sıcak su taşıma ve koruma konusunda mükemmel bir icat olan termos, artık senin de severek kullandığın ürünler arasında değil mi? Okulda, iş yerinde ve gideceğin pek çok yerde yanında götürdüğün termos sayesinde sıcak içeceklerin anında hazır bardağında! Termos kullanmak hem zamandan kazandırıyor hem de keyfine keyif katıyor. Kahve ve çay tutkunuyum diyorsan; bu yazımıza kulak vererek termoslar hakkında daha da bilgi sahibi olabilirsin.

Yaşam - 2 yıl önce

Termos alışverişi son günlerde o kadar çok yapılıyor ki! Kamp hazırlığı sırasında,okula dönüş hazırlıklarında, uzun yolculuklarda herkesin aklına termos geliyor.Eğer sen de yeni ve iyi bir termos kullanmak istersen; sana burada çok ünlümarkaların en özel termos modellerini tanıtacağız. Özellikle de Aladdin termos seçenekleri sana büyük kolaylık sağlayacak.

Termos seçenekleri iç hacmi ve malzeme kalitesiyle birbirinden ayrılır. Nasıl birtermos istediğini henüz kesinleştirmediysen haydi gel senin için en iyi termosbardak ya da matarayı seçelim. Cebine en uygun termos fiyatları üzerineanaliz yaptıktan sonra bütçe dostu bir çelik termos seçelim. Çünkü sen eniyisini hak ediyorsun.

Stanley Termos Özellikleri

Stanley, termos markaları arasında oldukça popüler bir isimdir. Bu markanıntermos mug ve termos matara seçenekleri uzun senelerce kullanım imkanısunar. Saatler boyu ısıyı koruma gücü olan termos modelleri sayesinde kendinipek çok kişiye sevdirmiştir.Ergonomik, dayanıklı, şık görünümlü ve portatif termosları tasarlayan Stanleytermos 1.3 ve 0.47 gibi pek çok hacimde model üretiyor. İhtiyaca göre ürünsunan bu firma, sıcak su ya da sıcak içecek taşımak isteyenlerin her an yanındaoluyor.Yeşil, beyaz, mavi, ve siyah gibi onlarca kişinin beğendiği renklerle termostasarımına sahip olan Stanley kamp ve doğa tutkunlarının da gönlünü fethetmeyibiliyor. Neden mi? Çadır tatillerinde suyu 15 saat ile 48 saate kadar sıcacık tutanürünlerin kullanımına imkan veriyor çünkü. Stanley kullananlar hemyolculuklarında hem de açık hava tatillerinde asla yarı yolda kalmıyor. Dilediğinanda sıcak suyuna ya da kahvene ulaşmak istersen; yanında bir tane Stanley’inolsun sana yeter!Stanley termoslarının diğer markalardan farkına da değinelim yeniden. Ömürboyu garanti sunan bu firma ürünlerinin ne kadar kaliteli olduğunun da farkında.Sızdırmaz kapak ve güvenli kilitleri olan ürünlerinin, en zorlu yollarda dahidayanıklı kalacağını biliyor ve herkese duyuruyor. Çift duvar yalıtımı olduğu içinısı kaybı belirtilen süre sonunda en düşük seviyede yaşanıyor. Neden Stanleyalmalıyım diyorsan paranın da emeğinin de hakkını karşılayan bir termosolduğunu söyleyebiliriz.

Aladdin Termos Özellikleri

Renkli ve minimal termosları özenle tasarlayan Aladdin, öğrencilerin dostuolduğu gibi çalışanların da yoldaşı. Bu firmanın termosları her ortamda kolaycataşınabilecek boyutta ve özellikte. Çantaya kolay sığabilen, temizliği dakikalariçinde yapılan Aladdin termosları artık pek çok kişinin yanından ayırmadığıeşyalar arasında.Evin içinde ya da dışında termos kullanmak istersen sen de kendine Aladdintermoslarından alabilirsin. Çift duvar vakumlu yalıtımı olan bu ürünlerin temelmalzemesi paslanmaz çelik. Bu özelliği sayesinde senelerce aynı kalitedekullanabilirsin. Kilit mekanizmalı sızdırmaz kapaklara sahip olan Aladdintermosları gün içinde sıcak ve soğuk içeceklerini yanında taşıma konusunda sanayardımcı olacak.Siyah, beyaz, yeşil, mavi ve mor gibi beğenilen renkleri termoslarında kullananbu firma sayesinde çantalarda rengarenk termoslar yerini alıyor. Kapaklarınınson derece güvenli kilit sistemine sahip olması da uzun yolculukları daha rahatkılıyor. Peki, Aladdin termoslarından hangi rengi beğeniyorsun? Modelleriinceledin mi?Aladdin termoslarının iç hacimleri 0.60 lt, 0.47 lt, 0.35 lt ve 0.25 lt olmak üzereçeşitleniyor. Bu farklı modeller sayesinde gideceğin ortama uygun termosseçebilirsin. Bahçede bir kahve içimlik oturacağım diyorsan bardak termosmodellerini tercih edebilirsin. Daha uzun süre dışarıda olacağım dediğin anlardaise büyük Aladdin termoslarını kullanabilirsin. Hepsi senin için tasarlandı!

Termos Kullanımı Hakkında İpuçları

Elindeki termosu en iyi şekilde kullanmak ve ömrünü uzatmak için hassasdavranabilirsin. Nasıl hassas davranacağım diyorsan; önerilerimize kulakvermelisin:● Termoslar ne kadar kaliteli olursa olsun hor kullanmaya gelmez. Çünküyanında yer alan diğer eşyalardan zarar görebilir.● Anahtar, bıçak, ızgara, taş ya da diğer metal eşyalar termoslarını çizebilir.Buna izin vermemelisin. Araçta ya da çantada daha güvenli yerdesaklayabilirsin.● Termosu kullanırken kapağının tam olarak kapanmış olmasından eminolmalısın. Eğer kapağını tam olarak kapatmazsan sıvıların dökülmesineneden olabilir.● Termosun içine kaynayan suyu kendine dikkat ederek dökebilirsin.Kapağını ise çok geçmeden kapatırsan ısıyı saatlerce koruyabilirsin.

● Soğuk su termoslarının içine buz küpleri de yerleştirebilirsin. Termoslarsadece sıcak su için kullanılmıyor haliyle.● Dış yüzeyini sık sık nemli bezle silersen, tozun termosa yerleşmesiniönleyebilirsin.● Termoslarını gideceğin her yere götürebilirsin. Ev içinde kolaylık olsun diyeya da dış mekanda istediğin anda kullanabilirsin.

Termos Temizliği Nasıl Yapılır?Termos temizliğini yapmak için birkaç malzemeye ihtiyacın olacak. Bumalzemeler şişe fırçası, sünger ve sudur. Peki, pek çok boydaki termosu nasıltemizleyebilirsin?● Termosun iç yapısında koku oluşmaması için her kullanım sonunda içinikuru bırakmalısın.● Eğer çay ya da kahve termosun içinde uzun süre kalırsa zamanla leke vekoku oluşabilir.● Şişe temizleme fırçası yardımıyla ya da süngerle lekeleri temizleyebilirsin.Biraz sıcak su biraz bulaşık deterjanı bu konuda sana yardımcı olacak.● Termosun dış yüzeyini de yine bulaşık deterjanıyla temizleyipdurulayabilirsin.● Kullanma talimatında bulaşık makinesine atman için ifade yer alıyorsamakinede yıkayabilirsin. Ancak pek çok termos modeli, bulaşıkmakinesinde yıkanmaya uygun değildir.

Termosta Neler Taşınır?Sana yakışan Stanley termos  ya da Aladdin termoslarında neler taşıyabileceğinibiliyor musun? Sıcak ve soğuk içeceklerini her yerde yanında taşımak istersensen de kendine uygun bir termos alabilirsin. İstersen eçanta termos modellerinegöz atarak bekletini karşılayan ergonomik ürünlerle tanışabilirsin. Hadi şimditermosa neler koyabileceğini hatırlayalım:● Bardak termoslarda bitki çayı ve kahve türlerini taşıyabilirsin. Ofisortamında sık sık masandan ayrılmak istemezsen bardak termoslar tamsana göre.● Büyük termoslar sıcak su taşıma konusunda çok başarılı. Piknik veyolculuk esnasında severek kullanabilirsin.● Termos mataralar soğuk suyu gittiğin ortamda kolayca içmek istediğindesana yardım edecek. Dilersen buzlu suyu da taşıyabilirsin.● Asitli içecekleri evdengötürmek istediğin anlarda termosuna asitliiçeceklerini ekleyip yanına alabilirsin.

Detoks suyu içmen gereken günlerde pet şişe taşımak istemezsen; termoskullanabilirsin.● Taze sıkılmış meyve suyu gibi içeceklerini de yine termoslarında taşıyarakistediğin anda içebilirsin.

Termos Fiyatları Hakkında

Dünyaca ünlü termos markalarından biri olan Stanley’in ürünleri kalitesini hakeden değerde etiketlere sahip. Sana ömür boyu garanti sunan ve alışverişyaptığına pişman etmeyen Stanley termosları 350 TL ile 1000 TL arasındaetiketlerle karşına çıkacak.Aladdin termosları da kalitesinden ve tarzından ödün vermeyen modellerisunuyor. Bu markadan bilinçli ve kaliteli bir termos alışverişi yapmak istediğinde;ortalama 350 TL’lik bütçe ayırman gerekiyor. En uygun termosları görmek veincelemek için eçantaya göz atmayı unutma!

Haftanın Öne Çıkanları

Termos Kullanımı Hakkında İpuçları

2022-06-05 11:23 - Yaşam

Müstakil Bir Evde Yaşamanın Avantajları

2022-05-31 14:31 - Yaşam

Gaziantep'te Elektrik Kesintisi 05 Haziran Pazar

2022-06-04 17:56 - Elektrik ve Su

Ünlü sanatçı Soner Sarıkabadayı, Başkent Millet Bahçesi’nde sahne aldı

2022-06-05 07:59 - Magazin

Gaziantep'te Elektrik Kesintisi 04 Haziran Cumartesi

2022-06-03 21:19 - Elektrik ve Su

Bomba düzeneği ile saldırı girişiminde bulunan şahsın ifadesi ortaya çıktı

2022-05-30 16:41 - Gündem

Adil Sani Konukoğlu Spor Lisesi Öğrencilerinin Başarısı

2022-06-04 09:59 - Spor

Türkiye'nin 500 büyük sanayi kuruluşu listesi açıklandı

2022-05-31 14:43 - Gündem

Abdullah Çatlı'nın annesi hayatını kaybetti

2022-06-04 03:59 - Gündem

Gaziantep’te Defin Listesi 04 Haziran Cumartesi

2022-06-04 17:52 - Defin Listesi

İlgili Haberler

Yastık Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

08:37 - Yaşam

Şempanze "Can", 5 yıl sonra doğan kardeşi sayesinde annesiyle buluştu

09:53 - Yaşam

Sel sonrası ortaya çıkan tahribat onarılıyor

13:32 - Yaşam

Fırat’ın İncisi Rumkale’de Yaz Sezonu Açıldı!

12:58 - Yaşam

Depremzedenin başvurusu yanlış anlaşıldı: Az hasarlı binaya ağır hasarlı raporu verildi

10:52 - Yaşam

Günün Manşetleri

51 kişiye mezar olan apartmanın davasında verilen karar, yakınlarının acısını ikiye katladı

15:05 - Gündem

Düğün sezonu yaklaştı, gelinlik fiyatları belli oldu

14:59 - Gündem

Gaziantep’te ATV Kazası: Adalet Arayışı Devam Ediyor Gözler Duruşma Gününde

14:48 - Gündem

GAÜN Çocuk Hastanesi’nde “Primer İmmün Yetmezliği Farkındalık Haftası” etkinliği

12:07 - Gündem

GAİB Heyeti, Başkan Fatma Şahin'i makamında ziyaret etti

11:35 - Gündem