?>

MHP Gaziantep İl Başkanlığı "Hayırlı Günler Komşum" programına başladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep İl Başkanlığı, vatandaşla doğrudan temas kurmayı hedefleyen "Hayırlı Günler Komşum" programını başlattı. Program kapsamında il teşkilatı üyeleri, milletvekilleri ve partililer, Şahinbey ve Şehitkamil ilçelerinde il ve ilçe teşkilatları ile birlikte vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları, beklentileri ve çözüm önerilerini yerinde dinliyor.

Siyaset - 1 ay önce

TBBM İdari Amiri, Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, MHP Gaziantep İl Başkanı Mustafa Bozgeyik, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanvekili Arif Seçkin, MHP Şahinbey İlçe Başkanı Seyit Karlı Savcı, MHP Şehitkamil İlçe Başkanı Fevzi Değirmenci MHP İl Yöneticileri ve Meclis Üyelerinden oluşan heyet ziyaretlerde bulundu.TBMM İdare Amiri ve MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay ve İl Başkanı Mustafa Bozgeyik vatandaşlarla bire bir görüşerek ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. Atay, "MHP olarak milletimizin her zaman yanındayız. Amacımız, halkımızın sesine kulak vermek ve her mahallede ‘terörsüz, güçlü bir Türkiye’ idealini anlatmaktır" dedi.

Atay, ziyaretler sırasında MHP’nin "Terörsüz Türkiye" vizyonunu da detaylı şekilde anlatarak, "50 yıldır terör belasıyla mücadele eden bir milletiz. Bugün artık bu acıyı geride bırakmak istiyoruz. MHP olarak terörle pazarlık yapılmasına, ülkemizin birlik ve bütünlüğüne zarar verecek hiçbir girişime izin vermeyeceğiz" dedi.Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan buluşmalarda, il teşkilatı temsilcileri de kentin farklı mahallelerinde programı sürdüreceklerini açıkladı. İl Başkanı Mustafa Bozgeyik, "Hayırlı Günler Komşum" programının sürekli bir gönül köprüsü oluşturacağını belirterek, "Gaziantep’in her sokağında, her kapıda, her gönülde olacağız" ifadelerini kullandı.

Program, önümüzdeki günlerde ilçelere ve köylere de yayılacak. MHP teşkilatı, "komşuluk ve dayanışma" temasıyla yürütülen bu buluşmalarda, hem milli birlik mesajı verecek hem de halkın taleplerini yerinde dinlemeye devam edecek.

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep’te üniversite yurdunda acı ölüm

2025-10-22 09:50 - Gündem

Bir babanın içler acısı hali: 5 yaşındaki çocuğunun gözleri önünde madde krizine girdi

2025-10-23 10:50 - Asayiş

Gaziantep'te arkadaşı tarafından bıçaklanan 13 yaşındaki çocuk kurtarılamadı

2025-10-23 16:47 - Asayiş

Gaziantep'te korkutan deprem

2025-10-23 22:26 - Gündem

CHP Gaziantep İl Başkanı Vakkas Acar Seçildi

2025-10-19 21:08 - Siyaset

Otomobildeki sır ölümden 'yasak ilişki' çıktı: Oğul ve dayı tutuklandı

2025-10-23 10:17 - Asayiş

Gaziantep’te şiddetli sağanak hayatı olumsuz etkiledi

2025-10-21 21:17 - Yaşam

MHP Gaziantep İl Başkanlığı "Hayırlı Günler Komşum" programına başladı

2025-10-26 18:08 - Siyaset

Emre apartmanı davasında 4 tutuklamadan biri tahliye

2025-10-24 14:15 - Asayiş

Altınbaş Ailesinin Acı Günü

2025-10-23 11:18 - Gündem

İlgili Haberler

Dışişleri Bakanı, ABD’nin Suriye Özel Temsilcisi Thomas Barrack’ı Kabul Etti

19:02 - Siyaset

CHP’li Seydi Ahmet Keleş: “Türkiye Cumhuriyeti Hepimizindir; Cumhuriyet Halk Partisi Bu Ülkenin Sigortasıdır”

12:08 - Siyaset

Nizip Belediye Başkanı Doğan'dan Başkan Yavaş'a ziyaret

13:55 - Siyaset

AK PARTİ GAZİANTEP İL DANIŞMA MECLİSİ YİNE DOLU DOLU GEÇTİ

20:06 - Siyaset

Sermaye, üretim için değil kısa vadeli faiz getirisi için geliyor

10:29 - Siyaset

Günün Manşetleri

Adana'da 15 yıllık sözleşme kavgası: Müteahhit oto lastikçide vuruldu

10:16 - Asayiş

Şahinbey’de Kadınlara Yönelik Geniş Katılımlı Kanser Taraması Etkinliği

09:56 - Sağlık

HPV Aşısı Kadın Sağlığında Hayati Rol Oynuyor: Erken Aşılama Uyarısı

09:51 - Sağlık

Dolar/TL bugün ne kadar? (5 Aralık 2025 dolar - Euro fiyatları)

08:52 - Ekonomi

Altın fiyatları güne nasıl başladı? İşte 5 Aralık 2025 çeyrek, gram ve yarım altın satış fiyatları

08:45 - Ekonomi