Eğitim

PROJE EKİBİ ANKARA’DAYDI

Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması Projesi kapsamında oluşturulan heyet, Ankara’da temalarda bulundu.

PROJE EKİBİ ANKARA’DAYDI
27-01-2022 14:11

Üniversite Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necmettin Sezgin, Genel Sekreter Doç. Dr. Ömer Faruk Ertuğrul, Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Halil İbrahim Aydın ile Proje Ofisi Koordinatörü ve Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Rıda Tür’den oluşan heyet, üniversitenin bölgesel kalkınmaya destek olmak amacıyla yürüttüğü çalışmaları görüşmek üzere Ankara’da temalarda bulundu.

YÖK İLE GÖRÜŞTÜLER

YÖK’ü ziyaret eden heyet, akademik destekler, proje çalışmaları ve enerji alanında lisans ve lisansüstü programlar açılması konusunda istişarelerde bulundu. Çeşitli alanlarda pilot üniversite seçilen üniversitelerle görüşmelerine devam eden heyet, hem bu üniversitelerin deneyimleri hem de YÖK’ün destekleri ile proje çalışmalarını yürüteceklerini belirtti.

KIRŞAN’I ZİYARET ETTİLER

TOBB Madencilik Meclisi Başkanı İbrahim Halil Kırşan ile görüşen heyet, petrol, doğalgaz, yenilenebilir enerji kaynakları ve enerji vadisi oluşturulması ile ilgili konularda fikir alışverişi yaptı. Enerjide bir marka haline gelebilmek için özel projeler yürütmeyi hedeflediklerini belirten proje ekibi, çalışmalar konusunda diğer kurumlar ve üniversitelerle iş birliği yapmak istediklerini kaydetti. Kırşan, üniversitede enerji alanında yürütülecek çalışmalara destek vermekten memnuniyet duyacaklarını dile getirdi.

TEİAŞ VE GAZİ ÜNİVERSİTESİNE ZİYARET

TEİAŞ Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Selman Yüksel ve Gazi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Bayındır ile görüşen proje ekibi, EPDK Kurul Üyesi Dr. Muhammed Mustafa İzgeç’i de ziyaret etti. Proje ekibi, bölgemizde enerji alanında çalışmalar yürüten kurumlarla iş birliğini geliştirecek hamlelerde bulunmak istediklerini ifade etti.



HABER KAYNAĞI : AIGF
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR