Gündem

Koçer,19 Mayıs 1919 bağımsızlık kadar girişimci ve yenilikçi anlayışın da bir ifadesidir.

Gaziantep Milletvekili ve AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Nejat Koçer , 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Koçer,19 Mayıs 1919 bağımsızlık kadar girişimci ve yenilikçi anlayışın da bir ifadesidir.
18-05-2015 15:54
Koçer kutlama mesajında şunları ifade etti:“19 Mayıs 1919 bağımsızlık için verilen mücadelenin olduğu kadar girişimci ve yenilikçi anlayışın da bir ifadesidir. O gün ortaya konulan mücadele ve alınan cesur kararlar bugün kü Büyük Türkiye’nin  temelleri olmuştur. Türk milletinin yeniden canlanışının gerçekleştiği, işgalci batıya başkaldırının başladığı, Gazi Mustafa Kemal’in bağımsız ve güçlü bir ülke olma kararının hayat bulduğu büyük ve anlamlı bir gündür.

Güçlü ve büyük bir Türkiye idealini yaşatacak, geleceğe taşıyacak olan Cumhuriyetin emanetçisi olan gençlerimizdir. Türkiye’nin parlak geleceğinin mimari olacak gençlerimize güveniyoruz. Geleceğimizin güvencesi gençlerimizin hayata en iyi şekilde hazırlanmasına imkan tanımak, onlara demokratik ve müreffeh bir ülke bırakmak için çabalıyor ve çalışıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle  gençlerimizle birlikte bütün milletimizin, Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere İstiklal Mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmetle, şükranla anıyorum."
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR