Gündem

Ömer Can’a 40 yıl plaketi

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şubesi tarafından düzenlenen törenle mesleğinde 25, 40, 50 ve 60. yılını dolduran inşaat mühendislerine "Plaket ve Onur Belgesi" verildi. Bu kapsamda Şahinbey Belediyesi eski Başkanı İnşaat Mühendisi Ömer Can’a meslekte 40 yılını doldurduğu için plaket takdim edildi.

Ömer Can’a 40 yıl plaketi
11-10-2021 13:01
11-10-2021 13:07
GAZİANTEP

SEKTÖRÜN ANA ÇEKİRDEĞİYİZ

 Törenin açılışında konuşan İMO Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, ekonominin lokomotifi olan inşaat sektörünün ana çekirdeğini inşaat mühendislerinin oluşturduğunu belirterek, "Sizler zorlu şartlara aldırmadan, mesai kavramı tanımadan, özveri ve fedakarlıkla binalar, köprüler ve yollar inşa ettiniz. Medeniyetleri var eden, görünür kılan ve geleceğe aktaran bir mesleği yıllarca onurla icra etmenin hazzını ve mutluluğunu yaşadınız. Mesleğini başarıyla yapan ve onurunu koruyan tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

GENÇLERE ÖRNEK OLDUNUZ

 İMO Gaziantep Şubesi olarak duayen inşaat mühendislerine plaket ve onur belgesi vermekten büyük mutluluk duyduklarını kaydeden Başkan Çeliktürk, konuşmasına şöyle devam etti: "Sizler, projeler, şantiyeler, uzun ve  yorucu mesailer derken bu onurlu meslekte 60., 50., 40. ve 25. yılınızı tamamladınız. Yaptıklarınız ve emekleriniz için teşekkürü hak ettiniz. Biz genç mühendislere her zaman örnek oldunuz. Meslek büyüklerimi yürekten kutluyor, bundan sonraki yaşamlarında sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum."

 PLAKET VE ONUR BELGESİ

 Başkan Çeliktürk'ün konuşmasının ardından mesleğinde 25, 40, 50 ve 50 yılını tamamlayan inşaat mühendislerine plaket ve onur belgesi verildi. Plaket ve onur belgeleri, İMO Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, Şube Sekreteri Selçuk Soysüren, Şube Saymanı M. Baki Sağlamer ile Yönetim Kurulu Üyeleri Aydın Kirişçi, Hacer Çiftçi, Metin Girişken, Tolga Kimya ve Kenan Ulu tarafından takdim edildi.

 Ömer Can’a 40 yıl plaketi

 İnşaat Mühendisleri Derneği tarafından meslekte 40 yılını dolduran Şahinbey Belediyesi eski Başkanı İnşaat Mühendisi Ömer Can’a plaket verildi.

Aldığı Plaketten dolayı oldukça mutlu olduğunu kaydeden Can, memlekete her yaşta ve her şartta hizmet etmeye devam edeceğini söyleyerek, İMO Gaziantep Şubesi’ne düzenlenen etkinlikten dolayı teşekkür etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR