Asayiş

Düğünde maganda kurşunuyla hayatını kaybeden kadın son yolculuğuna uğurlandı

Giresun'un Piraziz ilçesinde dün akşam düğünde maganda kurşunuyla hayatını kaybeden kadın, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Düğünde maganda kurşunuyla hayatını kaybeden kadın son yolculuğuna uğurlandı
10-10-2021 17:17

Dün akşam akrabasının düğününde bir magandanın tabancasından çıkan kurşunla ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatının kaybeden Altun Şimşek için Bulancak Sarayburnu Camii'nde ikindi namazını müteakiben cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Şimşek'in yakınları ve komşuları katıldı. Cenaze namazının ardından Şimşek, Bulancak'ta eski mezarlıkta toprağa verildi.

Düğünlerde, asker eğlencelerinde artık silah atılmasına bir son verilmesini isteyen Şimşek'in yakınları, atılacak mermi parasının takı olarak takılmasını istediler. Düğünlerde 50 yılı aşkın zamandır kahyalık yaptığını anlatan Abdullah Torunoğlu, “Ben 70 yaşındayım, yarım asrı aşan zamandır düğünlerde kahyalık yaparım. Maalesef bu tür olaylar çok sık yaşanıyor. Artık bu düğünlerde, eğlencelerde silah atılmasına bir son verilmelidir. Atılacak mermi parası düğünde takı olarak verilmeli, asker eğlencelerinde askere cep harçlığı verilmeli. Atılan hesapsız mermilerin böyle acı sonuçları oluyor. Şimdi vurana da, vurulana da yazık değil mi?” dedi.

Olay dün gece Piraziz ilçesi Maden Mahallesi'nde bir yakınının düğününe katılan Altun Şimşek, bir magandanın silahından çıkan kurşunla ağır yaralanmıştı. Bulancak Devlet Hastanesine kaldırılan Şimşek, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili ise A.G. isimli bir kişi gözaltına alınmıştı.

Ahmet Bilge

İLGİLİ HABER
Maganda damat silahla dehşet saçtı! O anlar kamerada Maganda damat silahla dehşet saçtı! O anlar kamerada
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR