USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Yüz yüze eğitimde yeni dönem açıklaması

Yüz yüze eğitimde son dakika haberi: Milli Eğitim Bakanı Selçuk, yüz yüze eğitime eylül ayında başlamayı planladıklarını açıkladı.

 Yüz yüze eğitimde yeni dönem açıklaması
13-06-2021 13:51
Google News
Selçuk, başarı belgeleri ile diplomaların da okul müdürlüklerinden alınacağını söyledi. İşte okulların tamamen açık olması beklenen ve yüz yüze eğitimde eski normale en yakın formatın başlayacağı tarihe ilişkin son dakika gelişmeleri
Son dakika... Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, katıldığı bir TV programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Selçuk, LGS'deki benzer soru iddialarıyla ilgili, "Tamamen dedikodu. Böyle bir şey olsa zaten ilk 1-2 saat içerisinde çıkarılırdı. Tamamen maksatlı" dedi. Çocukların risk grubunda yer almamasına rağmen okulların kapalı olmasını da değerlendiren Bakan Selçuk, "Öğretmenlerimiz risk altında. Bunun için eleştirilebilirim ama ben öğretmenlerimizi riske atamam" diye konuştu.

Son dakika | Yüz yüze eğitimde yeni dönem açıklaması
Yüz yüze eğitimde eski normalimize en yakın formatın ve tam açılmanın planlandığı tarihe ilişkin de son dakika açıklamaları yapan Bakan Ziya Selçuk'un açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:


SON DAKİKA MİLLİ EĞİTİM BAKANI ZİYA SELÇUK: AMACIMIZ EYLÜLDE OKULLARI AÇMAK

Hekimlerden sonra aşılanan ilk meslek grubu öğretmenler oldu. Şu anda tüm öğretmenlerimizin aşılanmasıyla ilgili randevu işlemi tamamlandı. Zaten çok kısa bir zamanda bu aşılama işlemi tamamlanacaktır. Eğitimi yüz yüze yapmanın hedefindeyiz.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?