USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Uşak'tan çaldığı motosikleti satmak isterken yakalandı

Uşak'tan çaldığı iddia edildi motosikleti Denizli'nin Çivril ilçesinde satmaya çalışan şüpheli jandarma tarafından suçüstü yakalandı.

Uşak'tan çaldığı motosikleti satmak isterken yakalandı
05-06-2021 11:41
Google News

Edinilen bilgiye göre; Uşak'ın Sivaslı ilçesi Tatar Mahallesinde E.Ü. isimli kişi ikameti önünde anahtarı üzerinde bıraktığı plakasız motosiklet çalındı.

E.Ü. isimli kişi motosikletini bıraktığı yerde bulamayınca çalındığını anladı ve Jandarma'ya giderek şikayetçi oldu. Sivaslı İlçe Jandarma Komutanlığı, Çivril İlçe Jandarma Komutanlığına konu hakkında bilgi verdi ve motosikleti çalan şahsın Çivril ilçesine de gelebileceğini bildirdi.

Yapılan incelemeler sonrası motosikleti çalan şahsın 8 ayrı suç dosyası bulunan A.T. isimli şahıs olduğu belirlendi. Çivril İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler Çivril İlçesinde yaptıkları araştırma sonucu tariflere uygun bir motosiklet ile şahsı Gürpınar Mahallesinde fark etti ve takibe aldı. A.T. isimli şahıs Uşak'ın Sivaslı İlçesi, Tatar Mahallesinden çaldığı motosikleti, Denizli'nin Çivril İlçesi, Gürğınar Mahallesinde satmaya çalıştığı esnada düzenlenen oprasyon ile suçüstü yakalandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?