USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Ünye Limanı dünyaya açıldı

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı çalışmalar sonrası Karadeniz'in en önemli limanlarından biri haline gelen Ünye Limanı'nda ikinci ro-ro sevkiyatı gerçekleşti. Rusya'ya yapılan ihracatta Akdeniz Bölgesi'nde üretilen meyve ve sebzeler 32 konteyner ile Novorossiysk Liman?

Ünye Limanı dünyaya açıldı
27-11-2022 17:03
Google News

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin Ünye Limanı'nda başlattığı, Karadeniz ülkelerine ve Türk Cumhuriyetlerine ihracat noktasında kolaylık sağlayacak olan çalışmalar meyvelerini verdi.
Rıhtım uzunluğu ve derinliği açısından yüksek tonajlı gemilerin girişine elverişsiz olması nedeniyle bakıma alınarak büyütülen, kapasitesi arttırılarak, ulusal ve uluslararası yeterliliğe ulaşan Ünye Liman'ında yurt dışı ihracatları da hız kazandı.

Ünye Limanı'ndan Rusya'ya ikinci sevkiyat

Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler öncülüğünde Karadeniz'e sınırı olan 6 ülke limanından daha büyük ve tüm Karadeniz kıyısında lider hale gelecek bir liman ortaya çıkarmak amacıyla başlatılan çalışmalar sonrası, limandan ikinci ro-ro sevkiyatı yapıldı.

iha.com.tr üzerindeki haberler özet şeklinde yayınlanmaktadır. Haberin video, fotoğraf ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?