USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Ünlü radyocu ve gazeteci Rauf Gerz trafik kazasında hayatını kaybetti

Ünlü radyocu ve gazeteci Rauf Kemal Gerz, Sultangazi’de motosikletiyle seyir halinde bulunduğu sırada solundaki otomobilin çarpmasıyla bariyerlere vurdu. Gerz olay yerinde hayatını kaybetti; otomobil sürücüsü Yüksel Çalkam ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.

Ünlü radyocu ve gazeteci Rauf Gerz trafik kazasında hayatını kaybetti
04-04-2022 19:49
Google News

Ünlü gazeteci ve radyocu 56 yaşındaki Rauf Kemal Gerz, İstanbul Sultangazi’de motosikletiyle geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Tutkunu olduğu motosikletiye birçok ülkeyi gezen Gerz, her pazartesi Kafa Radyo’da Sırası Gelmişken isimli program sunuyordu.

Kaza TEM Otoyolu Sultangazi mevkiinde öğle saatlerinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre ünlü radyocu ve gazeteci Rauf Kemal Gerz motosikletiyle seyir halinde bulunduğu sırada solundaki otomobilin çarpmasıyla bariyerlere vurdu. Gerz olay yerinde can verirken, otomobil sürücüsü Yüksel Çalkam ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.

MOTOSİKLET TUTKUNUYDU

Sıkça doğa sporları ile uğraşan Gerz'in tam bir motosiklet tutkunuydu ve motosikletiyle Avusturya, Almanya, Romanya, Macaristan, Makedonya, Hırvatistan, Bosna Hersek ve Karadağ'a teker döndürmüştü. Günaydın, Hürriyet, Akşam Gazetesi ve NTV Radyo'da yıllarca görev yapan Gerz, her pazartesi Kafa Radyo'da Sırası Gelmişken isimli program sunuyordu.(Sabah)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?