USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Türkiye Barolar Birliği'nin "Gündoğdu Marşı" provokasyonuna tepki

Türkiye Barolar Birliği'nde yapılan başkanlık seçimlerini kazanan Erdinç Sağkan ve destekçileri seçim sonrasında DHKPC'nin de istismar ettiği "Gündoğdu marşı"nı seslendirdi. Abdullah Ağar TBB'nin bu DHKPC'nin Marş istismarına tepki gösterdi

Türkiye Barolar Birliği'nin
06-12-2021 14:17
Google News

Türkiye Barolar Birliği Başkanlığı'nda yapılan seçimleri Erdinç Sağkan, Metin Feyzioğlu'nun önünde tamamladı. Baro Başkanlığı seçimini kazanan Sağkan ve destekçileri, seçim zaferini DHKP-C'nin istismar ettiği "Gündoğdu Marşı" ile yapmaya kalkınca ortalık karıştı.

TEPKİ GÖSTERİLDİ

Gündoğdu marşı orijinaline uygun olarak değil de terör örgütü sempatizanı Grup Yorum'un yorumladığı haliyle söyleyen Sağkan ve destekçileri tepkiyle karşılandı. Askeriye kökenli eski güvenlik uzmanı Abdullah Ağar da DHKP-C'li marş söylemeye kalkan Başkan Sağkan ve destekçilerine tepki gösterdi.

Gündoğdu marşının Milli bir değer olduğuna dikkat çeken Ağar, terörist oluşumların bu marşı istismar ederek sahiplenmeye çalıştığını belirtti:  

Gündoğdu Marşı DHKP-C’nin marşı filan değildir. En fazla DHKP-C’nin istismar ettiği, emellerine alet ettiği bir marş olabilir. Gündoğdu Marşı öz be öz bizim, Türk Milletinin, vatanseverlerin marşıdır. Harbiye’de az okumadım. Binlerce kere, binlerce!

Gündoğdu Marşı DHKP-C’nin marşı filan değildir.

En fazla DHKP-C’nin istismar ettiği, emellerine alet ettiği bir marş olabilir.

Gündoğdu Marşı öz be öz bizim, Türk Milletinin, vatanseverlerin marşıdır.

Harbiye’de az okumadım.
Binlerce kere, binlerce!

— Abdullah Ağar (@abdullahagar2) December 6, 2021 KAYNAK : Haber7
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?