USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Turgutluspor, Fernand Coulibaly ile anlaştı

Futbolculuk yıllarında Türkiye'de tahminî 10 sene ferde koşturan Fernand Coulibaly bu defa antrenörlüğe başladı.

Turgutluspor, Fernand Coulibaly ile anlaştı
24-09-2021 19:26
Google News

Türk futbolunda 1994-2003 yılları ortada kesintisiz namına Adana Demirspor, Gaziantepspor, Ankaragücü, Vanspor, Siirtspor, Denizlispor ve Diyarbakırspor'da biçim giyen Malili emektar forvet Fernand Coulibaly, liglere Turgutluspor'la döndü. Futbolumuzda iz bırakan ecnebi golcülerden bulunan 50 yaşındaki Coulibaly, TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta savaş fail Turgutluspor'un ileri uç oyuncusu antrenörü namına göreve başladı.

Teknik Direktör Kazım Akgün'ün ekibinde takımla ilkin antrenmana çıkan Coulibaly, ileri uç oyuncusu oyuncularına sayı düzentileme yaptırıp tecrübelerini paylaşacak.

Coulibaly kadar deneyimli müşterek insan ile çalışmanın kendilerine extra yardım sağlayacağını tamlayan Kazım Akgün, "Daha ilkin Manisaspor’da da buna benzeşim müşterek yürütüm yapmıştım. Manisaspor’da çalışırken, Murat Tosun’u fen ekipte toprak vermiştim. Başarılı golcü gailesiz oyuncularımız ile yakından ilgilenip tecrübelerini oyuncularımıza aktarmıştı. O mevsim ileri uç oyuncusu oyuncularımız değerli müşterek başarım ortaya koymuştu. Şimdi ayrımsız uygulamayı Turgutluspor’da yapacağız. Türkiye’de nice spor severin yakından tanımış olduğu ve attığı gollerle Türk futboluna kaşe vuran Coulibaly ile çalışacağız. Tecrübelerini oyuncularımıza aktaracak. Faydalı olacağına inancım tam" dedi.

"BİLGİLERİMİ AKTARACAĞIM"

Turgutluspor’da ileri uç oyuncusu oyuncularına kâffesi tecrübelerini aktarma etmek düşüncesince çalışacağını belirten Fernand Coulibaly, "Anlaşma rastgele dü yan zarfında faydalı ve kademli olsun. Bana güvenen ve burada olmama imkân sağlayıcı Başkanımız Taner Kestaneci ve Hocam Kazım Akgün’e teşekkürname ediyorum. Bundan ahir süreçte kâffesi tecrübe, bilgelik ve donanımımı Turgutlusporlu oyunculara aktaracağım" açıklamasını yaptı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?