USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Trendyol 'Siparişin Umut Olsun' Programı’nı başlattı

Trendyol afet bölgesinde bulunan 20 binin üzerindeki yerel üretici, satıcı ve esnafa katkıda bulunmak için ''Siparişin Umut Olsun '' programını hayata geçirdi. Uygulamanın kısa süre içerisinde yaygınlaşacağı düşünülüyor.

Trendyol 'Siparişin Umut Olsun' Programı’nı başlattı
22-02-2023 16:55
Google News

E-ticaret platformu Trendyol afet bölgesinde bulunan 20 binin üzerindeki yerel üretici, satıcı ve esnafa katkıda bulunmak için ''Siparişin Umut Olsun'' programını hayata geçirdiğini duyurdu. Yapılan açıklamaya göre, yerel kalkınmaya destek olmak amacıyla hayata geçirilen programla, bölgede faaliyetlerine devam edebilen yerel iş ortaklarının ürünleri tek çatı altında toplandı.

KÜÇÜK İŞLETMELER İÇİN E-TİCARET'E KATILMA FIRSATINI SUNUYOR

''Siparişin Umut Olsun'' programında yer alan satıcılardan hiçbir komisyon ücreti alınmayacak. Ayrıca satışlarını artırmaya yönelik tanıtım destekleri de verilecek. Aynı zamanda Trendyol GO bünyesindeki, afet bölgesinde faaliyet gösteren 3 bin 200 yerel market, restoran ve esnaftan da platform komisyonu alınmayacak. Bu programla, afet bölgesindeki işletmelere destek olmak isteyen müşterilerin de bu satıcılara kolaylıkla erişmesi mümkün olacak. Program kapsamında, bölgede yer alan ve henüz e-ticaret platformunda satıcı olmayan işletmelere de, teknoloji eğitim başta olmak üzere tüm destekler sağlanacak.

''Siparişin Umut Olsun'' programının yanı sıra, e-ticaret platformunun afet bölgesine bugüne kadar kendi kaynaklarıyla gerçekleştirdiği ve ek olarak paydaşlarıyla birlikte yaptığı yardımların 600 milyon TL’yi aşarak devam ettiği açıklanmıştı. E-ticaret platformu bünyesindeki bin 300 kurye gönüllü olarak, bin 100 ticari araç ve motosikletlerle ilk günden bu yana sahadaki yardım çalışmalarına destek veriyor.

AFAD İLE AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI KOORDİNE EDİYOR

Saha çalışmalarını AFAD ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın koordinasyonunda yürüten e-ticaret platformu, Adana, Gaziantep ve Kayseri’deki 3 ana deponun yönetiminde görev üstleniyor. Bugüne kadar, 2 milyon kişilik sıcak yemek ve temel gıdayı deprem bölgesine ulaştıran e-ticaret platformu, bölgedeki 65 restoran ve 30 seyyar mutfak ile de günlük 120 bin kişilik sıcak yemek çıkarıyor. Ayrıca earthquake.trendyol.com, yurt dışındaki kişi ve kurumların, bölgeye destek olabilecekleri dijital platform Trendyol tarafından hayata geçirildi. Bu site üzerinden de şimdiye kadar 70’ten fazla ülkenin vatandaşları, afet bölgesine destek verdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?