USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Trabzonspor Gaziantep maçı ne zaman, saat kaçta? TS Gaziantep muhtemel 11’ler

Trabzonspor Gaziantep maçı Süper Lig’de şampiyonluk yarışından kopmak istemeyen ev sahibi ekip için büyük önem taşıyor. Aynı şekilde son dönemde aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Gaziantep de Avrupa kupalarına katılabilmek için galibiyet sayısını artırmak istiyor.

Trabzonspor Gaziantep maçı ne zaman, saat kaçta? TS Gaziantep muhtemel 11’ler
13-02-2021 02:30
Google News

Peki, Trabzonspor Gaziantep maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? İşte TS Gaziantep muhtemel 11’leri…
Süper Lig’de ilk üç sıradaki takımın da aynı puana sahip olmasıyla birlikte şampiyonluk yarışı alevlenmişti. Üç takımın 6 puan gerisinde bulunan Trabzonspor ise yarıştan kopmamak için kalan maçlarını kazanmak istiyor. Kendi evinde galibiyet elde ederek rakiplerinin puan kaybetmesinin bekleyecek olan bordo mavili ekip maça konsantre olmuş durumda.
Karşılaşma öncesi ev sahibi ekipte Trondsen, Abdülkadir Parmak, Abdülkadir Ömür ve Serkan Asan sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almıyor. Konuk ekip Gaziantep’te ise Jean Armel Kana, Olkowski ve Mustafa Burak Bozan sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek.
TRABZONSPOR GAZİANTE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?
Ligde haftanın önemli maçlarından biri olacak karşılaşma 13 Şubat 2021 Cumartesi günü saat 16:00’da başlayacak. Müsabaka yayıncı kuruluş olan Bein Sports üzerinden izlenebilecek.
TS GAZİANTEP MUHTEMEL 11’LER
Trabzonspor'un muhtemel 11'i: Uğurcan, Marlon, Hugo, Edgar, Kamil Ahmet, Baker, Berat, Bakasetas, Nwakaeme, Ekuban, Djaniny.
Gaziantepspor’un muhtemel 11’i: Günay, Djilobodji, Toşça, Güray, Ertuğrul, Oğuz, Rashid, Maxim, Kenan ve Muhammet.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?