USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

TBMM Başkanı Şentop: Teknolojide aşırı çelimsiz sürede iri mesafeler alındı

TBMM Başkanı Şentop, 'Teknoloji dalında aşırı çelimsiz sürede şişman mesafeler alındı, inşallah aşırı şimdi çelimsiz sürede şimdi şişman mesafeleri alacağız ve Türkiye istihsal itibarıyla defans sanayinde aşırı ileriye gidecek." dedi.

TBMM Başkanı Şentop: Teknolojide aşırı çelimsiz sürede iri mesafeler alındı
24-09-2021 21:37
Google News
Istanbul

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, uygulayım bilimi dalında tahsil edilen mesafelerin, atılmış adımların önceden baş döndürücü önemsiz adımlar yerine ortaya çıktığını fakat şimdi sonradan hendesi müşterek halde kendisini katlayarak büyüdüğünü belirterek, "Çok endamsız sürede iri mesafeler alındı, inşallah baş döndürücü şimdi endamsız sürede şimdi iri mesafeleri alacağız ve Türkiye istihsal itibarıyla defans sanayinde baş döndürücü ileriye gidecek." dedi.

TEKNOFEST'i ziyaret fail Şentop'a, T3 Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Bayraktar zevcelik etti.

Şentop, gazetecilere meydana getirdiği açıklamada, TEKNOFEST'i geçmiş sene da ziyaret ettiğini anımsatarak, "Muazzam müşterek ayırt ve muvaffakiyet var. Stantların kuruluşundan murahhas sayısına denli herhangi müşterek kez katlayarak artıyor." sanarak konuştu.

TEKNOFEST'in başta gençlerin, evlatların beğenisini çektiğini tamlayan Şentop, "Buradaki konkre birtakım girişimleri, projeleri görerek ufuklarını geliştireceklerini düşünüyorum. Nitekim birtakım önemsiz çocuklarımızla gençlerimizle lakırtı ika olanağı da oldu. Hepsinin kafalarında projeleri mevcut lakin konkre yerine gördüklerinde elbette şimdi müşterek tomar öz itimat sahibi oluyorlar. Bu bakımdan baş döndürücü önemli." dedi.

Şentop, Türkiye'nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde sonuç 20 sene içinde teknolojide meydana getirdiği hamlenin de görüldüğünü tabir ederek, şöyleki bitmeme etti:

"Bütün bunlar Türkiye'de bu mevzuya ve teknolojiye, Türkiye'nin başta defans sanayinde büyüme göstermesine maruz önem, çizilen civar ve bunları hummalı düzen müşterek halde takiple gerçekleşen şeyler. Türkiye, baş döndürücü iri adımlar attı. Bunları bambaşka ülkelerle karşılaştırma ettiğimizde de şurası anlatmak lazım; uygulayım bilimi dalında tahsil edilen mesafeler, atılmış adımlar önceden baş döndürücü önemsiz adımlar yerine ortaya çıkıyor lakin şimdi sonradan hendesi müşterek halde kendisini katlayarak büyüyor. Çok endamsız sürede iri mesafeler alındı, inşallah baş döndürücü şimdi endamsız sürede şimdi iri mesafeleri alacağız ve Türkiye istihsal itibarıyla defans sanayinde baş döndürücü ileriye gidecek. Bu elbette hoppadak müşterek merak, hoppadak müşterek özlük kendimizi övmek, bununla kıvanç kılmak düşüncesince meydana getirilen müşterek iş değil. Bu müşterek zaruret.

Eğer elinizde bu cins olanaklar yoksa, bambaşka devletlere muhtaçsanız baş döndürücü ciddi yıllarda mükemmel ihtiyacınız bulunduğu anlarda sizi arasında bırakabiliyorlar. En sonuç Amerika ile yaşadığımız F-35'lerle ait projede bulunduğu kabilinden işlerine gelmediği devir sizi aşağılamak düşüncesince müşterek ameliyat yapabiliyorlar. Elinizde olanaklar olursa, bunları domestik olarak, ulusal yerine geliştirebiliyorsanız, hiç kimseye eksikli yapılmaksızın defans uran olanaklarına sahipseniz, o devir baş döndürücü şimdi çelimli müşterek diyar olursunuz. Masada çelimli olmanın, diplomatlık dalında çelimli olmanın şartı da budur. Kissenger'ın müşterek lafı bulunmaktadır 'Gücünüzün gölgesi masaya düşmedikçe masada muvaffakiyet sağlamanız beklenen değildir' der. Dolayısıyla Türkiye bu bölgede iri başarılar elde etti, bunların birtakım neticelerini da Libya'da, Suriye'de yaşanmış bulunan olaylarda, baş döndürücü andıran müşterek sürede Azerbaycan'da ikinci Karabağ Savaşı'nda gördük. Azerbaycan'ın senelerdir nehiy altında bulunan özlük öz yurt memleketlerini kurtarmasında Türkiye'nin geliştirdiği bu teknolojilerin baş döndürücü iri faydası oldu, defans uran dalında Türkiye ile meydana getirdiği iş birliğinin faydası oldu."

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, gençlere projelerini somutlaştıracağı imkanların sunulmasının önemine ayraç ederek, TEKNOFEST kabilinden fuarların da gençleri isteklendirme ettiğini dile getirdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?