USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

TBMM Başkanı Şentop, Somali Federal Meclisi Başkanı Nur ile telefonda görüştü

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Somali Federal Meclisi Başkanı Şeyh Adan Mohamed Nur ile telefonda görüştü, Pakistan ve Endonezya'nın Ankara Büyükelçilerini kabul etti.

TBMM Başkanı Şentop, Somali Federal Meclisi Başkanı Nur ile telefonda görüştü
27-09-2022 21:01
Google News
TBMM

Nur ile yaptığı telefon görüşmesine dair sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan TBMM Başkanı Şentop, "Somali Federal Meclisi Başkanı Şeyh Adan Mohamed Nur ile telefonda görüşerek, ikili ilişkilerimiz ve ülkelerimizi ilgilendiren bölgesel, küresel konular hakkında görüş alışverişinde bulunduk." ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Türkiye'deki görev süresi sona erecek olan Pakistan'ın Ankara Büyükelçisi Muhammed Sirus Seccad Gazi, TBMM Başkanı Mustafa Şentop'a veda ziyaretinde bulundu. Şentop, iki ülke arasındaki ilişkilere katkısından ve ziyaretinden dolayı Gazi'ye teşekkür etti.

Endonezya'nın Ankara Büyükelçisi Lalu Muhamad Iqbal'i de kabul eden Şentop, bu ziyarete ilişkin de sosyal medya hesabından "Endonezya Büyükelçisi Lalu Muhamad Iqbal'i Meclisimizde kabul ederek, ülkelerimizi yakından ilgilendiren ikili ve çok taraflı meseleler hakkında bilgi aldık." paylaşımında bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?