USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Tamer Karadağlı TRT dizisi ile ekranlara dönüyor! İşte, yeni dizisi...

Çocuklar Duymasın'ın Haluk'u Tamer Karadağlı sevenlerini mutlu edecek bir haberle gündemde. En son Savaşçı dizisi ile ekrana gelen Tamer Karadağlı bu kez bir TRT dizisi ile gümbür gümbür geliyor. İşte Tamer Karadağlı'nın yeni projesi...

Tamer Karadağlı TRT dizisi ile ekranlara dönüyor! İşte, yeni dizisi...
25-11-2022 10:18
Google News

Çocuklar Duymasın dizisindeki Haluk karakteri ile ülkede nam salmış Tamer Karadağlı bomba gibi bir proje ile ekranlara geri dönüyor. TRT ekranında seyirci ile buluşacak olan dizinin detaylar oldukça merak edildi. 

Tamer Karadağlı, kendi yapım şirketi olan ATK Yapım ile 'Serhat' isimli bir proje ile ekran karşısına geçecek. Serhat dizisi, Güneydoğu'dan İstanbul'a gelen bir özel hareket polisinin hayatını konu alıyor. 

Diriliş Ertuğrul’un Demirci Aktemur'u Yürek Çıkmazı’na katılıyor! 3 yıl aranın ardından...Diriliş Ertuğrul’un Demirci Aktemur'u Yürek Çıkmazı’na katılıyor! 3 yıl aranın ardından...

DİZİNİN HEM YAPIMCISI HEM DE BAŞROLÜ 

Alınan bilgiye göre, Tamer Karadağlı dizinin hem de başrolünü oynayacak hem yapımcılığını yapmaya devam edecek. Ünlü oyuncu, dizinin de adını aldığı Serhat karakterine hayat verecek. 

Ayrıca Karadağı'nın, dizinin konseptine de Haluk Özenç ile birlikte devam ettiği biliniyor. 

SERHAT DİZİSİYLE İLGİLİ DETAYLAR

Yönetmenliğini Bora Tekay'ın üstlendiği Serhat dizisinde Tamer Karadağlı'nın partneri de Nefise Karatay olacak. Dizinin ilk sezonu 10 bölüm sürecek. Dizinin diğer oyuncuları ise şöyle: 

Volkan Severcan

Demir Karahan

Muhammet Emre Kaya

Tutku Topaç

Haluk Özenç 

Filiz Çelik 

Mert Özbek

Burcu Karakaya

Pınar Tuncegil 

Tamer Yiğit 

Nefise Karatay

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?