USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

"Sosyal medya kullanıcısı 2.2 milyon arttı"

Mustafa Hurşutağaoğlu, "Sosyal medya, bugün artık hiç olmadığı kadar önemli ve her gün önemi artmaya devam ediyor. Çünkü sosyal medya, siyasi hareketlere ilham verdi, eski okul arkadaşlarını bir araya getirdi ve dünyanın birbiri hakkında konuşabileceği bir platform olarak kon

13-02-2021 13:21
Google News

Dünyaca ünlü birçok firmaya hizmet veren, Türkiye'nin önemli kreatif reklam ajanslarının arasında yer alan ADW İstanbul Reklam Atölyesi'nin kurucusu Mustafa Hurşutağaoğlu, hayatın vazgeçilmez bir parçası olan sosyal medyanın ekonomiyi, iş ve özel hayatı nasıl etkilediğini değerlendirdi. Hurşutağaoğlu, 1990'lı yıllarda ‘Yeni Medya' yapıları olarak hayatımıza giren sosyal medyanın bugün ki verilerine bakıldığında küreselleşme olgusunun ana itici gücü haline geldiğini görüyoruz. Sosyal medya hayatımızda olmasaydı ne olurdu? sorusunun cevabını bilmeliyiz” dedi.

Hurşutağaoğlu, haber siteleri, bloglar, sosyal paylaşım ağları gibi birçok yeni iletişim ortamı ‘Yeni Medya' olarak adlandırılıyor. Sosyal paylaşım ağları bireylerarası, kültürlerarası ve toplumlararası iletişimi olumlu ve olumsuz etkiliyor” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?