USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Son Dakika: Bakan Soylu rakam verdi ve "Kılıçdaroğlu özür dilemeli" dedi!

Son dakika haberi... Bakan Soylu, Kılıçdaroğlu'nun Mersin'deki terör saldırısına ilişkin açıklamalarına tepki gösterdi.

Son Dakika: Bakan Soylu rakam verdi ve
03-10-2022 17:59
Google News

SON DAKİKA HABERİ: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İçişleri Bakanlığı'nda Mersin'deki polisevine yönelik saldırı ile ilgili basın toplantısı düzenledi.

Bakan Soylu, CHP'nin tutuklu gazeteciler raporuna ilişkin yaptığı açıklamada, "91 PKK, 17 MLKP, 9 DHKP-C'li terörist var. Kılıçdaroğlu çıkıp özür dilemelidir." açıklamasında bulundu.

Süleyman Soylu'nun açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

"Bu terör örgütü listesini kim yapmışsa kumpası o kurmuş. Özür dilemesi gereken bir kişi varsa Kılıçdaroğlu'nun kendisidir. "Kılıçdaroğlu ve avanelerinin özür dilemesi gereken milletimizdir, görevini yapan gazetecilerdi. Kendi itiraflarını kendileri yaptıkları için Kılıçdaroğlu ve PKK'nın, sözde tutuklu gazeteciler raporundan kamuoyunun önünde özür dilemeleri gerekir."

Haberin Ayrıntıları Geliyor...

Son dakika gelişmelere anında ulaşmak için Haber7 uygulamasını akıllı cihazlarınıza (iOS, Android) kurabilir, Twitter’da @Haber7 hesabını takip edebilirsiniz.

App Store Google Play Takip Et

PKK'LI DİLŞAH ERCAN'IN GÖRÜNTÜLERİ 

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) skandallarla dolu Tutuklu Gazeteciler Raporu, bir şehit verdiğimiz Mersin Mezitli'de Tece Polisevi'ne gerçekleşen saldırı sonrası tekrar gündeme geldi.

Bugün de Mersin'deki terör saldırısında adı geçen ve CHP'nin tutuklu gazeteciler listesinde de yer alan PKK'lı Dilşah Ercan'ın Kandil görüntüleri paylaşıldı.

Mersin'de polisi şehit eden terörist, CHP'ye göre tutuklu gazeteciymiş!Mersin'de polisi şehit eden terörist, CHP'ye göre tutuklu gazeteciymiş!

BU TERÖRİSTLERDE GAZETECİ Mİ?

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Tutuklu Gazeteciler Raporu üzerinden CHP'ye kumpas kurulduğunu iddia etti, raporu aklamaya çalıştı. Oysa rapor, Mersin'deki saldırıda adı geçen PKK'lı Dilşah Ercan'dan ibaret değil.

Rapordaki isimler hapisten çıktıktan sonra eylemlerini ve bağlarını sürdürdü.

Bayram Namaz, CHP'nin raporuna 6. sırada yer alıyor. MLKP terör örgütü yöneticiliğinden tutukluydu. 2014'te cezaevinden çıktı, PKK'ya katıldı. Suriye'de öldürüldü.

KCK operasyonu kapsamında 2011’de tutuklanan Zuhal Tekiner, hapisten çıktıktan sonra da faaliyetlerine devam etti.

Pervin Yerlikaya, 2011 yılında terör örgütü üyeliğinden tutuklandı. CHP’nin raporunda da yer alan Yerlikaya şu anda PKK’nın yayın organı olan ANF NEWS’te örgüt lehine haberler yapıyor.

Ceyhun Bay da yine gazeteci olarak gösterilmek istenenler arasında. DHKP-C’nin İstanbul yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında itirafçı oldu.

Raporda ismi geçen Erdal Süsem, bazı dernekleri bombaladı. Örgüt adına haraç almak suçlarından hüküm giydi.

MLKP terör örgütü adına faaliyette bulunan Hatice Duman da gazetecilik faaliyeti yürütürken değil, evinde silah saklarken yakalandı. Silahlı soygun, adam yaralama ve bombalama eylemlerinde rol aldı.

Kenan Karavil ve Ömer Faruk Çalışkan da yine terörle bağlantılı. Saldırı eylemlerinin yanı sıra PKK'ya adam kazandırma faaliyeti yürüttüler.

CHP'NİN TUTUKLU GAZETECİLER RAPORU!

CHP'nin tutuklu gazeteciler raporu resmi internet sitesinde... Rapora ulaşmak için buraya tıklayın. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?