USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Son Dakika: Altındağ olaylarında yeni gelişme!

Son dakika haberi... Ankara'nın Altındağ ilçesinde Emirhan Yalçın'ın öldürülmesinin ardından yaşanan olaylara ilişkin gözaltına 99 şüpheliden 4'ü, tutuklanırken 27'si ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Son Dakika: Altındağ olaylarında yeni gelişme!
25-09-2021 12:57
Google News

Ankara'nın Altındağ ilçesine bağlı Battalgazi Mahallesi'ndeki parkta Suriyeli Y.A ve A.M.A., Emirhan Yalçın ve Ali Yasin Ülger ile tartışmış, çıkan kavgada Emirhan Yalçın bıçaklanarak hayatını kaybetmişti. Olayın ardından bölgede yaşayan Suriyelilere ait ev ve iş yerlerine yönelik gerçekleştirilen yasa dışı eylemlere yönelik Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

99 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINMIŞTI

Soruşturma kapsamında Battalgazi Mahallesi'nde 'Hırsızlık', 'Mala zarar verme', 'Görevli memura mukavemet', 'Kasten basit yaralama' ve 'İş yeri dokunulmazlığının ihlali' suçlarının tespit edildiği 40 olay olduğu tespit edildi. Savcılık talimatıyla yapılan çalışmalar neticesinde söz konusu olaylara karıştığı tespit edilen 99 şüpheli gözaltına alınmıştı.

42 KİŞİ MUHAFAZA ALTINA ALINDI

Gözaltına alınan şüphelilerden 4'ü tutuklanırken 27'si ise konutu terk etmeme adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Şüphelilerden 68'i de emniyetteki ifade işlemlerinin ardından bırakıldı.

Bununla birlikte herhangi bir adli vakaya karışmayan ancak haklarında tedbir alınması gereken 42 kişi de Polis Vazife ve Salahiyet Kanunu'nun 13. maddesi gereğince muhafaza altına alındı.

KAYNAK : Sabah / Dilhan Dumanoğlu
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?