USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Show TV Sipahi’den hayal kırıklığına uğratan karar! Ekranlara veda etmesinin nedeni…

12 Aralık’tan beri yayımlanan CNP Film imzalı Sipahi dizisinden izleyenlere hüsran yaşatacak bir haber geldi. Reyting savaşında yenik düşen ve giderek kan kaybeden Sipahi dizisi yolun sonuna geldi.

Show TV Sipahi’den hayal kırıklığına uğratan karar! Ekranlara veda etmesinin nedeni…
25-01-2023 08:48
Google News

Kaan Yıldırım’ın ‘Korkut Ali Türkoğlu’, Kerem Alışık’ın ‘Yıldırım Bozok’ ve Özge Gürel’in ‘Canan Doğan’ karakterini oynadığı Sipahi’den umulmadık haber geldi. Ali Doğançay’ın senaristliğini üstlendiği aksiyon ve istihbarat türündeki Sipahi dizisi hakkında radikal bir karar alındı.

Hakan İnan ile Doğan Ümit Karaca’nın yönetmenliğinde çekimleri İstanbul, Gaziantep ve Berlin’de yapılan Sipahi dizisi reytinglerde umduğunu bulamadı. Sadi Canpolat ve Mehmet Canpolat ikilisinin yapımcısı olduğu Sipahi dizisinin yayından kaldırılacağının bilgisine ulaşıldı.

Büyük umutlarla başlayan, fakat rakiplerinin gerisinde kaldığı için ekran ömrü tükenecek olan Sipahi dizisinin final tarihi belli oldu. Final yapan diziler kervanına katılan Sipahi, 30 Ocak’ta yayına girecek 8.bölümüyle ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?