USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sevinç Göymen Ortaokulu Açılış Töreni

Gaziantepli hayırseverlerimizce şehrimize kazandırılan okullara bugün bir yenisi daha eklendi.  “ Gaziantep’in Kurtuluşunun 100’üncü Yılında 100 Hayırsever” projesi kapsamında protokolü imzalanan, hayırsever Göymen ailesi tarafından yaptırılan 24 derslikli Sevinç Göymen Ortaokulu düzenlenen törenle açıldı.

Sevinç Göymen Ortaokulu Açılış Töreni
12-12-2022 15:50
12-12-2022 15:54
GAZİANTEP
Google News

Açılışa Gaziantep Valisi Davut Gül, İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe, İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar, Hayırsever Aykut Göymen ve  ailesi, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 Şahinbey İlçesi Şahintepe Mahallesinde yapılan Sevinç Göymen Ortaokulu’ nun açılış töreninde konuşan Vali Davut Gül; “ Öncelikle Hayırsever Göymen ailemize çok teşekkür ediyorum. Göymen ailesi olarak şehrimizin istihdamına katkı sunmalarının yanında sosyal sorumluluk projeleri ile de şehre değer katıyorlar. Bugün anneleri adına bir okul yaptırıp şehrimize hediye etmiş oldular.” dedi.

 “Gaziantep’ in Kurtuluşu’ nun 100. Yılında 100 Hayırsever” projesine 130’un üzerinde hayırseverin katkıda bulunduğunu dile getiren Vali Gül; “ 2023’ de “Cumhuriyetin 100’üncü Yılında 100 Hayırsever” kampanyasını başlattık. Şu ana kadar 40’ ın üzerinde hayırseverimiz oldu. Bu anlamda Gaziantep Modeli ile Türkiye’ ye örnek olduk. Katkı sunan hayırseverlerimize teşekkür ediyor ve hayırlı olmasını diliyorum.’’ sözlerini kaydetti.

 Hayırsever Aykut Göymen yaptığı konuşmada; “ ‘Cumhuriyetin 100’üncü Yılında 100 Hayırsever’ projesi kapsamında Allah annemiz adına bir okul yapmayı nasip etti.  Burada eğitim gören tüm öğrencilere şunu söylemek istiyorum. Biz ‘ oku’ emriyle başlayan bir dine mensubuz ve ‘Hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir.’ diyen ulu önder  Atatürk’ ümüz var. Okulumuzun kıymetini bilelim.  Eğitim adına şehrimize katkı sunmamıza vesile olan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

 Kurdele kesimiyle gerçekleşen açılışın ardından protokol üyeleri ile hayırsever Göymen ailesi okulu gezerek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?