USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Sevilla'nın başarılı sağ beki Aleix Vidal'e F.Bahçe ve G.Saray'dan sıkı markaj

Fenerbahçe'nin savunmanın sağı için teklif götürdüğü isim ortaya çıktı. Kanarya, Sevilla ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 31 yaşındaki Aleix Vidal'e 3 yıllık sözleşme teklif etti. Galatasaray'ın da bu futbolcuya bir ilgisi var. Fernando Reges transferinde Sevilla'ya kolay

Sevilla'nın başarılı sağ beki Aleix Vidal'e F.Bahçe ve G.Saray'dan sıkı markaj
06-06-2021 15:41
Google News

İki ezeli rakip yine bir oyuncuda savaşa tutuştu. Yeni sezonun transfer çalışmalarına erkenden başlayan Fenerbahçe'de sağ bek için Aleix Vidal ismi ön plana çıktı. 31 yaşındaki futbolcuya 3 yıllık sözleşme teklif edildiği belirtildi. Menajeri ile yakın temas kurulmuş durumda.

YİNE GALATASARAY

Galatasaray da sıkınıtlı olan sağ bek için Vidal'ı gündemine aldı. İspanyol ekibi ile Fernando transferinde iyi ilişkiler kuran Cim-Bom, Sevilla'dan kolaylık isteyecek. Vidal'ın Sevilla ile bir yıl daha mukavelesi var. Ancak kadroda düşünülmüyor.

BARECLONA'DA DA OYNADI

Vidal, 2015-18 yılları arasında Barcelona forması da giydi. O dönem Arda Turan'ın takım arkadaşı olan Vidal, alternatif olarak kadroda değerlendiriliyordu ancak başarılı işler yaptı. Şu anda değeri ise 2.5 milyon euro.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?