USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Şehit Aybüke öğretmen mezarı başında anıldı

Batman'ın Kozluk ilçesinde terör örgütü PKK üyelerinin açtığı ateşle aracında şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Çorum Osmancık ilçesinde bulunan mezarı başında anıldı.

Şehit Aybüke öğretmen mezarı başında anıldı
24-11-2022 18:04
Google News

24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından şehit öğretmenin mezarı başında anma programı düzenlendi.

Törende konuşma yapan Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, “Şenay Aybüke öğretmenimiz hayatının baharında terör örgütü PKK tarafından şehit edildi. 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle onun aziz hatırasını yaşatmak için öğrencilerimizle birlikte geldik. Şehidimizi bir kez daha anmak için buradayız. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Bu saldırıyı gerçekleştirenler tarihin karanlık çöplüğünde anılacak. Ama Şenay Aybüke öğretmenimizin yetiştirdiği çocuklar ve Şenay Aybüke öğretmenimiz hayırla yad edilecektir. Bu saldırıyı gerçekleştirenler en ağır cezayı hem bu dünyada hem ötür tarafta alacaklardır. İlçemizde Şenay Aybüke öğretmenimizin ismini her yerde öğrencilerimizle birlikte yaşatmaya çalışıyoruz. Aziz hatırasını sonsuza kadar devam ettireceğiz” dedi.

İsmail Kabakdere - İlkay Sever

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?