USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Savcı Sayan: Bize oylar Ermenistan'dan mı geldi

Ülke TV'de En Sıradışı programına deli dolu bağlanan Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan HDP'nin kürtlerin bir tane mümessili bulunduğu iddialarına kendisini kalıp göstererek üzerine çıktı.

Savcı Sayan: Bize oylar Ermenistan'dan mı geldi
24-09-2021 01:46
Google News

Ülke TV'de Turgay Güler'in sunmuş olduğu En Sıradışı programına enerjik bağlanan ve gündeme bağlı değerlendirmelerde mevcut Savcı Sayan, CHP'nin sonuç günlerdeki faaliyetlerine dikkati çekerek "Bir yandan Esed'in Kılıçdaroğlu'nu çağırma etmesi, elden akabinde Kılıçdaroğlu'nun HDP ile ilgilendiren söylemleri, peşi sıra Aykut Erdoğdu ve diğerlerinin söylemleri ve sonra mevrut İmranlı söylemi. Bütün bunlar rastlantısal değildir.  Bir planın parçası olarak, mühendislerin, ağabey babalarının Türkiye üstünde oynadıkları oyunların fut sesleridir. " dedi.

"Bunların stratejilerine beslemek ve halletmek lazım" diyen Savcı Sayan, bunların ülkeyi Irak ve Suriye'ye yöneltmek isteyenlerin en sonuç Afganistan denli müşterek bir duruma sağlamak düşüncesince birleştiklerini dile getirerek "Bunların kurmuş oldukları projelerin içre kimlerin bulunduğunu Türk halkı az giriş döndürücü biliyor. Bizim müşterek numara misyonumuz bunların oyunlarına gelmemek ve oyunlarını bozmaktır." dedi. 

"Son müşterek haftadır, Kürtler üstünden "Kürtlerin müşterek tane mümessili müşterek tane muhatap HDP'dir  diyorlar. Milleti buna alıştırıyorlar ve halkın gözetiminde onur kazandırmaya çalışıyorlar" diyen Savcı Sayan "Eğer HDP Kürtlerin müşterek tane mümessili ise ego Ağrıda % 56 alırken, onlar yüzdelik 36 aldılar. Onlar müşterek tane dil avcısı olsaydı, benim Ağrı'da kazanmam beklenir değildi. İmralı'ya Kandil'e HDP'nin murdar siyasetine direngen iri müşterek Kürt kitlesi var. Bunları müşterek tarafa itip, vatan, ulus sembol diyen, giriş başa yaşamayı, Türkiye Cumhuriyeti devletini yegane müşterek tane mutluluk yerine bildirme fail bayrağı müşterek tane sembol yerine gören  Kürtleri de itibarsızlaştırmak düşüncesince bunları HDP'nin dibine sokarak Türkiye'den kapmak düşüncesince projeler yapıyorlar." dedi.
Savcı Sayan "Eğer HDP müşterek tane dil avcısı ise AK Parti bu derece milletvekilini nerden çıkarıyor. Belediye başkanları Bitlis'i Ağrı'yı, Muş'u Şırnak'ı ne almaktadır Diyarbakır'dan ne mebus çıkarıyor. Bu oyları Kürtler vermiyor mu, oylar Ermenistan'dan mı geliyor." dedi ve alanda yöntem önleyen tamamı Kürt siyasetçileri "birlikte başkaldırmak ve giriş başa giriş feshetmek için" sahaya çağırma etti. 

KAYNAK : Haber7
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?