USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Rus eşi Elena'yı bıçaklayarak öldürdü

Eskişehir'de Rus uyruklu Elena Samsanova (55), tartıştığı kocası Atila Sarıhan (50) tarafından defalarca bıçaklanarak öldürüldü. Evde yakalanan ve elinden bıçakla yaralanan Sarıhan, gözaltına alındı.

Rus eşi Elena'yı bıçaklayarak öldürdü
31-03-2023 22:39
Google News

Olay, akşam saatlerinde Tepebaşı ilçesine bağlı Uluönder Mahallesi Ümran Sokak'taki bir apartmanın 5’inci katında meydana geldi. Atila Sarıhan ile Rus uyruklu eşi Elena Samsanova arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Sarıhan, mutfaktan aldığı bıçakla eşi Samsanova’yı defalarca bıçakladı.

Katil koca Atila Sarıhan

Komşuların sesleri duyarak ihbarda bulunması üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Elena Samsanova’nın hayatını kaybettiğin belirlendi. Olay esnasında elinden yaralanan Atila Sarıhan ise gözaltına alındı. Ambulansla götürüldüğü Yunus Emre Devlet Hastanesi’nde tedavi edilen Sarıhan, daha sonra ifadesi için Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’ne götürüldü.

Elena Samsanova’nın cansız bedeni ise savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından otopsi işlemleri için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?