USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Prof. Arıboğan İran’ı işaret etti: “Sakin olun, tuzak var”

Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler alanında çalışmalar yapan, terör ve güvenlik konularında uzman, akademisyen Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, , sosyal medyada dolaşıma sokulan mülteci videolarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Videoların istihbarat servisleri tarafından ü

Prof. Arıboğan İran’ı işaret etti: “Sakin olun, tuzak var”
07-05-2022 10:06
Google News

Sosyal medyada dolaşıma sokulan mülteci videolarıyla ilgili dikkatli olunması gerektiğine vurgu yapan Doğuş Üniversitesi Öğr. Üyesi Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, Twitter hesabından açıklamalarda bulundu.

“Sakin olun, tuzak var”

İran'ı işaret eden Prof. Arıboğan, Eminönü'nde toplanıp Afganistan bayrağı açan Afganlarla ilgili bir videoyu alıntılayarak şu ifadeleri kullandı:

"Kanmayın! Ev sahiplerinin göçmenlere karşı tepkisel olduğu böyle bir psikolojik ortamda bir yabancının bu videoyu çekip paylaşması için ya geri zekalı ya da hayli ileri zekalı (bilinçli) olması gerekir. Herkesin aklını yitirmeye başladığı ve bundan gurur duyup zevk aldığı bir ortamda aklıselim çağrısı en nefret edilen durumdur. Kitabını yazdığım için bilirim. Çalışma alanım kitle psikolojisi. Siz yine bildiğinizi okuyun, ben de bildiğimi söyleyeyim. Sakin olun derim; tuzak var!”

“İran üzerinden geldiler”

Prof. Arıboğan, “Afganistan, Pakistan üzerinden gelenler (erkek gruplar) ise tahrikçi bir tavırla yeni devreye girdiler. 'İran' üzerinden geldiler" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?