USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Pendik’te 2 katlı metruk binanın çatısı alevlere teslim oldu

Pendik'te 2 katlı metruk binanın çatısında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede çatıyı saran alevler, itfaiyenin müdahalesiyle söndürülürken çatıdan alevlerin yükseldiği anlar vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

Pendik’te 2 katlı metruk binanın çatısı alevlere teslim oldu
04-08-2022 13:01
Google News

Yangın, Pendik Orta Mahalle Kubbe Sokak'ta saat 11.00 sıralarında 2 katlı binanın çatısında henüz bilinmeyen bir nedenle meydana geldi. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüyen alevler çatıyı sardı. Yangını gören vatandaşlar, itfaiye, polis ve ambulans ekiplerine haber verdi. Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine kısa sürede itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Alevleri ve dumanı gören mahalleli ise sokağa döküldü. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın kısa sürede kontrol altına alınırken çatıdan alevlerin yükseldiği anlar vatandaşların cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

“Kentsel dönüşümde olan bir bina olduğu için içerde kimse yoktu”

Konu hakkında konuşan vatandaşlardan Hasan Doğan, “2 katlı binanın çatısında yangın çıktı. Kentsel dönüşümde olan bir bina olduğu için içerde kimse yoktu. İtfaiye ekipleri geldi, yangını kontrol altına aldı” dedi.

Enes Şamil Gönenç - Sevgi Canpolat

İLGİLİ HABER
Zonguldakta faciadan dönüldü, işçi servisi alev alev yandı Zonguldak'ta faciadan dönüldü, işçi servisi alev alev yandı
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?