USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Önce Kılıçdaroğlu, şimdi Mithat Sancar: Dikkati çeken iki görüşme

HDP Eş Başkanı Mithat Sancar, Friedrich Ebert Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Schulz ile görüştü. CHP lideri Kılıçdaroğlu da geçtiğimiz gün Schulz ile aynı panele katılmış ve bir görüşme gerçekleştirmişti.

Önce Kılıçdaroğlu, şimdi Mithat Sancar: Dikkati çeken iki görüşme
02-12-2022 14:32
Google News

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, Friedrich Ebert Vakfı (FES) Yönetim Kurulu Başkanı ve eski Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz ile beraberindeki heyeti kabul etti.

HDP'den yapılan açıklamaya göre, parti genel merkezinde gerçekleşen görüşmeye, Dış İlişkiler Komisyonu Eş Sözcüsü Feleknas Uca ve ‎Şırnak Milletvekili Nuran İmir de katıldı.

Heyete, HDP'nin Türkiye'deki gelişmeler ‎hakkındaki yaklaşımları ile 2023 yılı seçimlerine yönelik yol haritası ve başta dış ‎politika olmak üzere bölgesel gelişmelere ilişkin ilkesel tutumu aktarıldı. Görüşmede ‎uluslararası iş birliği alanlarının güçlendirilmesi ve genişletilmesi üzerine görüş alışverişinde ‎bulunuldu.

KILIÇDAROĞLU DA GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE GÖRÜŞMÜŞTÜ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 30 Kasım'da, Sosyal Demokrasi Vakfının (SODEV) düzenlediği "Sosyal Demokrasi ve Refah Devleti: Almanya'dan ve Türkiye'den Perspektifler" başlıklı panelde konuşmuştu.

Kılıçdaroğlu, panele katılan Shulz ile de görüşmüştü.

İMAMOĞLU İLE DE GÖRÜŞME 

Schulz, dün İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla da görüşmüş ve görüşmeye ait fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Mit dem Istanbuler Oberbürgermeister @ekrem_imamoglu habe ich über die größten Herausforderungen und Chancen Istanbuls gesprochen, eine Stadt, die mehr als 2000 Jahre alt ist. In Istanbul leben schätzungsweise 16 Millionen Einwohner unterschiedlicher Ethnien & Glaubensrichtungen. pic.twitter.com/XU1Aj2WqOh

— Martin Schulz (@MartinSchulz) December 1, 2022
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?