USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Ömer Erdoğan: 'Yüzde yüz pozisyonları değerlendirsek galibiyet alabilirdik'

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, 1-1 berabere kaldıkları Kasımpaşa maçıyla ilgili, “Son dakikada girdiğimiz yüzde yüz pozisyonları değerlendirseydik galibiyetle ayrılabilirdik” dedi.

Ömer Erdoğan: 'Yüzde yüz pozisyonları değerlendirsek galibiyet alabilirdik'
05-11-2022 01:59
Google News

MKE Ankaragücü, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda karşılaştığı Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı. Müsabakanın ardından MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Ömer Erdoğan basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Erdoğan, takımının verdiği mücadeleden memnun olduğunu belirterek, “Hem puan olarak yakın iki takım, yendiğimiz takdirde bir maç eksiğe rağmen rakibi geçip biraz daha ortalara tırmanmak için önemliydi. Galip gelmek istiyorduk. Oyunun kontrolü bizdeydi. Gole kadar top kontrolü bizdeydi. Daha fazla topa sahip olduk. Golü yiyince şok etkisiyle oyun kontrolünü rakibe verdik. Şok yaşadığımız 10 dakikayı sıkıntısız atlattıktan sonra kontrolü elinden alıp beraberliği bulduk. Devamında son dakikada girdiğimiz yüzde yüz pozisyonları değerlendirseydik galibiyetle ayrılabilirdik. Mücadeleden memnunum. Yenilmezlik serisini uzatmamız lazım. Aralarına galibiyetler de alırsak bir an önce daha üst sıralara tırmanmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Bora Akyol - Yunus Kılıç

iha.com.tr üzerindeki haberler özet şeklinde yayınlanmaktadır. Haberin video, fotoğraf ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?