USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ömer dizisine Kırmızı Oda’dan sürpriz transfer! Olaylara farklı boyut kazandıracak

Baba, Baş Belası, Kırmızı Oda, Afili Aşk, Bahtiyar Ölmez ve Gülümse Yeter gibi birbirinden iddialı yapımlarda boy gösteren Yılmaz Kunt, Star TV’nin Ömer dizisiyle sözleşme imzaladı.

Ömer dizisine Kırmızı Oda’dan sürpriz transfer! Olaylara farklı boyut kazandıracak
29-03-2023 14:08
Google News

Oyunculuk hayatına ilk adımı 2016-2017 yılları arasında yayınlanan Gülümse Yeter dizisiyle atan Yılmaz Kunt’tan hayranlarının yüzünü güldürecek haber geldi. Yönetmenlik koltuğunda Serdar Gözelekli’nin oturduğu Gülümse Yeter’de oynadığı ‘Sarp Civan’ karakteriyle keşfedilen Yılmaz Kunt, Star TV’nin sevilen projesi Ömer’le el sıkıştı.

Toprak ile Fidan’dan hayal kırıklığına uğratacak haber! Star TV’den üzen karar…Toprak ile Fidan’dan hayal kırıklığına uğratacak haber! Star TV’den üzen karar…

Son olarak AY Yapım’ın sahibi Kerem Çatay’ın yapımcısı olduğu Baba dizisinde üstlendiği ‘Serkan’ karakteriyle ilgi odağına oturan Yılmaz Kunt’un Ömer’deki rolü netleşti. 9 Ocak’tan beri Star TV’de yayın hayatını tüm hızıyla devam ettiren Ömer’in kadrosuna adını yazdıran Yılmaz Kunt, ‘Özgür’ karakteriyle gümbür gümbür geliyor.

 Bilindiği gibi yetenekli oyuncu Yılmaz Kunt, Baş Belası’nda ‘Doruk Akkaya’, Kırmızı Oda’da ‘Haluk’, Afili Aşk’ta ‘Berk Koçar’ ve Bahtiyar Ölmez’de ise ‘Ömer’ karakteriyle ekran önüne çıkmıştı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?