USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Ölen futbolcu abisinin anısına düzenlenen maçta hayatını kaybetti

Futbol sahası iki kardeşin sonu oldu! Ölen futbolcu abisi Rocco Perrino'nun anısına düzenlenen maçta kardeşi Guiseppe Perrino kalp krizi geçirdi ve hayatını kaybett.

Ölen futbolcu abisinin anısına düzenlenen maçta hayatını kaybetti
06-06-2021 00:17
Google News

İtalya'da futbol dünyasını derinden sarsan bir olay yaşandı. İtalyan futbolcu Rocco Perrino, 3 yıl önce aniden hayatını kaybetmiş ve İtalyan futbolunu yasa boğmuştu. Rocco'yu anmak için düzenlenen maçta ise adeta 'kaderin böylesi' denilecek talihsiz bir olay meydana geldi. Guiseppe Perrino, üç yıl önce ölen abisinin anısına düzenlenen maçta bilincini kaybedip yere yığıldı. Hastaneye kaldırılan futbolcu, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Parma'nın hayatını kaybeden eski futbolcusu Rocco Perrino'nun anıldığı maçta futbol dünyasını derinden sarsacak olay yaşandı. Rocco'nun kardeşi Guiseppe, maç sırasında bilincini kaybetti ve yere yığıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

KALP KRİZİ

Guiseppe'nin ölüm sebebinin kalp krizi olduğu belirtildi. Abisinin anılması için düzenlenen maçta hayatını kaybeden futbolcu, spor dünyasını derinden sarstı. Parma kulübü de bir veda mesajı paylaştı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?