USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Öğrencilerin akıllı tahta isteğine kayıtsız kalmadılar

Gaziantep Valisi Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Üniversiteye hazırlık kurslarına katılan öğrencilerin akıllı tahta isteğine kayıtsız kalmadı.

Öğrencilerin akıllı tahta isteğine kayıtsız kalmadılar
21-09-2022 13:46
21-09-2022 13:50
GAZİANTEP
Google News

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Nizip ilçesini ziyaret eden Gaziantep Valisi Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, ziyaret kapsamında Nizip Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen üniversiteye hazırlık kurslarında eğitim alan öğrencilerle bir araya geldi.

Ziyaret sırasında öğrencilerin akıllı tahta talebinde bulunmaları üzerine Vali Gül, "Bizler sizler için varız sizin en iyi şartlarda eğitim almanız için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. İstemiş olduğunuz akıllı tahtaların ikisini valiliğimiz diğerlerini de Büyükşehir ve Nizip Belediyemiz karşılayacaktır. Şimdiden hayırlı olsun, başarı sizden destek bizden." dedi.

Öğrencilerde memnuniyetlerini dile getirerek Gaziantep Valisi Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı'ya teşekkür etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?