USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Öğrencilerden sıcacık bir kış hediyesi

NUN Okulları öğrencilerinin 2015'te başlattıkları 'Kışı Isıtan Çocuklar' sosyal sorumluluk projesi 6 yılda daha da büyüyerek pek çok ihtiyaç sahibi çocuğun yüzünü güldürmeye devam ediyor. Proje kapsamında ilkokul, ortaokul ve lise seviyesinden NUN Okulları öğrencilerini

Öğrencilerden sıcacık bir kış hediyesi
26-01-2022 07:07
Google News
NUN Okulları öğrencilerinin 2015'te başlattıkları "Kışı Isıtan Çocuklar" sosyal sorumluluk projesi 6 yılda daha da büyüyerek pek çok ihtiyaç sahibi çocuğun yüzünü güldürmeye devam ediyor. Proje kapsamında ilkokul, ortaokul ve lise seviyesinden NUN Okulları öğrencilerinin "NUN'da Tabiat Coşkusu" temalı çizimlerinin yer aldığı ürünler tasarlandı. Öğrenciler tarafından çizimleri yapılan ürünlerin satışından elde edilen gelir vasıtasıyla Beykoz'da 23 mahalle ve Şanlıurfa'da 5 okuldan ihtiyaç sahibi toplam 628 çocuğa kışlık mont ve kıyafet yardımı yapıldı. Projenin tüm aşamalarını NUN Okulları öğrencileri bizzat üstlendi. Proje kapsamında gidilen köylerdeki okullarda, NUN Okulları öğretmenleri oralardaki öğrencilere dokunabilmek için etkinlikler de düzenledi.

MİLLİ BİR GÖREV
NUN Okulları Kurucu Temsilcisi Fatih Nida Üye, "NUN Okulları olarak kurulduğumuz ilk günden bu yana en önemli misyonumuz, öğrencilerimizin akademik başarılarıyla beraber duyarlı ve iyi birer insan olarak yetişmesi oldu. Onların insana ve tabiata faydalı olma ilkesini benimsemeleri ve unutmamaları için çalışıyor ve destekliyoruz. Ülkemizdeki dezavantajlı konumdaki çocuklarımızın desteklenmesini hepimiz için milli bir görev olarak görüyor ve öğrencilerimizi de bu bilinçle yetiştiriyoruz. Kampüsümüzün yer aldığı Beykoz ilçemiz, bizim için oldukça özel bir yere sahip ve ilçemize yönelik, farklı alanlarda ürettiğimiz ve yürüttüğümüz sosyal sorumluluk projelerimiz var" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?