USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

NUN Okulları öğrencileri ihtiyaç sahibi çocuklara sıcak bir kış hediye ediyor

Öğrencilerin akademik başarılarının beraberinde “iyi insan” olma yolculuğunu da önemseyen NUN Okulları, sıkça gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile fark yaratmaya devam ediyor. Öğrencilerin 2015 yılında başlattıkları “Kışı Isıtan Çocuklar” sosyal sorumlul

NUN Okulları öğrencileri ihtiyaç sahibi çocuklara sıcak bir kış hediye ediyor
24-01-2022 12:28
Google News

Proje kapsamında ilkokul, ortaokul ve lise seviyesinden NUN Okulları öğrencilerinin "NUN'da Tabiat Coşkusu" temalı çizimlerinin yer aldığı ürünler tasarlandı. Öğrenciler tarafından çizimleri yapılan ürünlerin satışından elde edilen gelir vasıtasıyla Beykoz'da 23 mahalle ve Şanlıurfa'da 5 okuldan ihtiyaç sahibi toplam 628 çocuğa kışlık mont ve kıyafet yardımı yapıldı. Projenin tüm aşamalarını NUN Okulları öğrencileri bizzat üstlendi.

"Kışı Isıtan Çocuklar" projesi kapsamında gidilen köylerdeki okullarda, NUN Okulları öğretmenleri oralardaki öğrencilere dokunabilmek için etkinlikler de düzenledi.

Yunus Emre'nin "Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil" sözüyle yola çıkarak her sene daha fazla çalışan NUN Okulları öğrencileri geçtiğimiz yıl da Beykoz, Üsküdar ve Şanlıurfa'da yüzlerce çocuğa dokunarak yüzlerini güldürmüştü.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?