USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Mustafa Denizli: 'Ligde kalıcı olmak değil yukarılarda bitirmek istiyoruz'

Ligde kalıcı olmayı değil ehemmiyetli seviyede yukarıda bitirmeyi hedeflediklerini kail Altay'ın uran direktörü Mustafa Denizli, "Şu anne derece gösterdiğimiz çizge bu doğrultuda. İnşallah zaman sonu da hakeza olur” dedi.

Mustafa Denizli: 'Ligde kalıcı olmak değil yukarılarda bitirmek istiyoruz'
24-09-2021 23:51
Google News

Beşiktaş'ı 2-1 yenik ettikleri maçın arkası sıra mütekellim Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli, kendileri açısından bahtlı oldukları maçta rakiplerinin yıldızı düşük bulunduğunu söyledi.

Beşiktaş'ın kadroda arazi düzlük oyuncularının ehemmiyetli ortak bölümünün maçta fariza yapamadığını hatırlatan Denizli, “Bizde de devamlılık bildirme fail 4 arkadaşımız yoktu. Temposu faziletli ortak karşılaşma oldu. Geriye düştükten sonraları devir muktedir olmak bizim düşüncesince aşırı ehemmiyetli ortak faktör. Bu, ilerisi düşüncesince bizi ümitlendiriyor. Aramıza acemi eklenmiş olan 10 dost oldu. Bunların kulübe de ağır ortak finansal yükü olmadı. Şuanda düşündüğümüz benek hedefinin doğrudan sadece etrafında dolaşıyoruz. Süper Lig'e acemi çıkmak ortak takımdan vakit başlangıcında hakeza ortak performansı aşırı kimesne beklemiyordu, bizim dışımızda. Çabuk uyarlanmış olduk” dedi.

Kalite yerine aşırı faziletli nitelik gösteremediklerini fakat faziletli ortak uğraş sergilediklerini tabir fail Denizli, “Futbol yanlışlar oyunu. Yediğimiz gol de hatadan kaynaklandı. O dakikalarda takımları düşüren ortak sebep olabilir lakin arka dönüşümüz dobra oldu. Daha vakit başındayız. Sezonun aşırı endamsız ortak bölümünü geride bıraktık. İlerleyen haftalarda ne halde oluruz bilemiyoruz. Hedefimize muvasalat etmek düşüncesince şişman ortak uğraş ortaya koyacağız. Oyun anlayışımız İzmir'de ve deplasmanda değişmez” niteleyerek konuştu.

"Ligi ne koşullarda bitireceğimiz önemli"

Beşiktaş'ın hastalıklı aktörleri zımnında ağır ortak dönemden geçtiğini hatırlatan Denizli, “Oynayacakları ortak Ajax maçı var. Bu Türk futbolu düşüncesince de ehemmiyetli ortak maç. Böyle ortak halde hakeza ortak pik çıkmaları onlar düşüncesince olumsuzluk. Saha süresince ve tarz haricinde lazım saygıyı gösterdik” dedi.

Kendi futbolculuğum eskiden da Altay'ın Süper Lig'e aşırı dobra ortak antre yaptığını tamlayan Denizli, “O devir da derinliğine devamlı ortak önderlik yaşamıştık. Bu şeb ezanı karşılaşma olağandan önderlik olduk. Bu sözcük fark bizi ruh bilimsel yerine müspet etkiliyor. Ligi ne koşullarda bitireceğimiz önemli. Düşündüğümüz yerden hâlâ dobra ortak yerde bitirebiliriz niteleyerek düşünüyorum. Futbolcularımı emeklerinden çevre kutluyorum” halinde konuştu.

"İnşallah vakit sonu da hakeza olur"

Maçtan sonraları Sergen Yalçın'la endamsız ortak geveze ettiklerini de kail Denizli, “Kendisine, ‘Hayatımın aşırı şişman ortak kısmı futbolla geçti. Ne futbolculuğumda ne de uran insanlık dönenimde hakeza ortak tabloyla karşılaşmadım. Allah kimseyi de hakeza ortak tabloyla dirlik karşıya bırakmasın' dedim” niteleyerek konuştu.
Hedeflerini vakit başlangıcında açıkladığını kail Denizli, “Biz ligde kalıcı olmayı değil ehemmiyetli seviyede yukarılarda arazi kabul etmek istiyoruz demiştim. Şuana derece gösterdiğimiz çizge bu doğrultuda. İnşallah vakit sonu da hakeza olur” dedi.

"Ben o şampiyonlukları tekraren yaşadım"

Türkiye'de muhtelif şehirlerden Süper Lig şampiyonu çıktığını tabir fail Denizli, “İzmir de böke çıkartabilir. Şampiyon olmak düşüncesince şartların oluşması gerekiyor. Biz nakil bütçesi en düşüt kulübüz. Aylarca izledik ve ortak grup oluşturduk. Daha iyisi bu sene düşüncesince cins değildi. İyi ortak ekipman olabiliyorsanız Türkiye'de rastgele nesne olur. Ben o şampiyonlukları tekraren yaşadım. O yolun kavi ortak sefer bulunduğunu biliyorum. Bazı şeyler devir süresince değişebilir” niteleyerek konuştu.

Ali Gözeten
 

İLGİLİ HABER
Altay Başkanı Ekmekçioğlu: Lider olmak bizim düşüncesince şişman ortak gurur Altay Başkanı Ekmekçioğlu: 'Lider olmak bizim düşüncesince şişman ortak gurur'
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?