USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Millet İttifakı neye hazırlanıyorlar? Tehdit etti: 'Acılı veya acısız iktidar değişecek'

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimine haftalar kala muhalefetten tehditler gelmeye devam ediyor. Seçimi kazanacağı düşüncesiyle 'özgüven patlaması' yaşayan muhalif zihniyet, hesaplaşmaya hazırlanıyor.

Millet İttifakı neye hazırlanıyorlar? Tehdit etti: 'Acılı veya acısız iktidar değişecek'
21-03-2023 12:38
Google News

Haber7 - ÖZEL

Bir yandan seçim süreci yaklaşırken diğer yandan muhalefetin hesaplaşma ve tehdit dili devam ediyor. 

“Helalleşeceğiz”, “Başörtüsünü serbest bırakacağız”, “Yasaklar ve sansürler olmayacak” ifadeleriyle inandırıcılıktan uzak maskeyle PR yapan Millet İttifakı’nın bileşenleri ve destekçileri, seçim yaklaştıkça kin ve intikam hırslarını dışa vuruyor. Deprem felaketini fırsat gören ve "Erdoğan buradan şamar yer" diye düşünen zihniyet, bu 'özgüven' ile tehdit dilini kullanmaktan çekinmiyor.

Muhafazakar ve dindar seçmeni saflarına çekmek için 'takiye' yapan Millet İttifakı ve destekçileri, bir yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ‘diktatörlük’ ile suçlarken diğer yandan ise iktidara geldiklerinde gerçekleştirecekleri uygulamaları da itiraf ediyor.

'Temel korkusu' sardı! 99 depreminin bakanı, 'Erdoğan buradan şamar yer' demişti ama...'Temel korkusu' sardı! 99 depreminin bakanı, "Erdoğan buradan şamar yer" demişti ama...

TÜRKER ERTÜRK'TEN YSK'YA 'ACILI' TEHDİT

Daha önce Taksim'deki terör saldırısını DEAŞ'ın yaptığını öne sürerek terör örgütü YPG/PKK'yı temize çıkarmaya çalışan, SİHA'lar ile TCG Anadolu gemisini eleştiren ve Selahattin Demirtaş'ın Türkiye için bir şans olduğunu söyleyen CHP üyesi emekli amiral Türker Ertürk, bir kez daha tehdit dilini kullandı. 

Türker Ertürk, Kasım 2019'da TBMM’de yapılan grup toplantısında Kemal Kılıçdaroğlu’nun taktığı rozetle CHP'ye katılmıştı

CHP'li emekli amiral Türker Ertürk, TELE 1'de Yüksek Seçim Kurulu'nu (YSK) tehdit ederek, "Bakın artık iktidar değişecek. Ama acılı ama acısız, bu iktidar değişecek. Onun için herkes aklını başına devşirmeli" ifadelerini kullandı.

Ertürk'ün tehdidine destek veren sunucu Namık Koçak ise "Elbette bedelini biliyorlardır" diye konuştu.

ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?