USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Metaverse ile ilgili Türk televizyonda bir ilk! Gizemli evrenin kapıları aralanıyor…

Türkiye’nin Metaverse ile ilgili ilk televizyon programı “Metaverse Alemi” BloombergHT’de başlıyor.

Metaverse ile ilgili Türk televizyonda bir ilk! Gizemli evrenin kapıları aralanıyor…
01-04-2022 13:56
Google News

Bloomberg HT’de yapımcılığını GrayCats Medya’nın yaptığı, sunuculuğunu Türkiye Yapay Zeka ve Teknoloji Derneği Kurucu Başkanı Esen Girit Tümer’in üstlendiği, gizemli evren Metaverse’in kapılarını aralayan yepyeni bir program başlıyor. Esen Girit Tümer, ‘Metaverse Alemi’ adlı programda, ekosistemin gelişimini ve yatırım noktalarını tüm yönleriyle ele alacak.

Her geçen gün yeni gelişmeler kaydeden Metaverse nedir? Nasıl girilir? Sosyal hayat ve iş dünyası nasıl şekillenecek? İş dünyası bu dönüşüme hazır mı? Tüm bu sorular ve daha fazlasının yanıtlarını yeni nesil teknoloji uzmanları, akademisyenler ve sektör temsilcileri Metaverse Alemi’nde cevaplandıracak.

Metaverse Alemi programının ilk bölümünün konukları, dünyada ilk Metaverse sertifika programı eğitimini başlatan Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Çisil Sohodol ve Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi Çağlar Gözüaçık olacak.

Esen Girit Tümer’in sunumuyla Metaverse Alemi yarın (2 Nisan Cumartesi) saat 09.20’de analı Bloomberg HT’de ekranlara gelecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?