USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Mardin'e gelen Amerikalı turist gördüklerine hayran kaldı

Kısıtlamasız geçirilen ilk cumartesi gününde Mardin'de turizm yoğunluğu yaşanırken, Mardin'e gelen Amerikalı turist yöresel harire tatlısı yedi.

Mardin'e gelen Amerikalı turist gördüklerine hayran kaldı
05-06-2021 19:46
Google News

Mardin'in Artuklu ilçesinde korona virüs tedbirleri kapsamında alınan kademeli normalleşme kararlarıyla kısıtlamasız geçen ilk cumartesi gününde turizm yoğunluğu yaşandı.

Amerika'dan Türkiye'yi gezmeye gelen David Tazbin Mardin'de gördüklerine hayran kaldı. Yöresel harire tatlısı yedi. Mardin'i ve kültürünü merak ettiğini kaydeden David Tazbin, “4 hafta Türkiye'yi gezeceğim. Mardin'in kültürünü ve tarihini merak ediyorum. Bunun için Mardin'e geldim. Çok güzel bir şehir. Mardin'i geziyorum, çünkü burayı öğrenmek istiyorum. İnsanları güzel ve tarihi çok zengin bir ülke. Mardin kahvesini seviyorum” dedi.Sivas'tan tur şirketiyle gezmeye gelen Ayşenur Çömez, “Sivas'tan geliyorum. Bir gezi turuyla birlikte geldik biz. Mardin'i geziyoruz şu an. Akşamüzeri geri döneceğiz. Mardin'in yöresel tatlısından yedik. Yöresel reyhan şerbetinden içtik. Çok lezzetli buldum. Ve Mardin'i de hareketli ve renkli buldum. Bugün çok kalabalık. Herkes özlemiş büyük ihtimalle sokakları ve gezmeyi. Havada çok güzel. Bu yüzden iyi değerlendirmişler. İnşallah tekrardan patlama olmaz diye düşünüyorum” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?