USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Lojistik ve Tedarik Zinciri Kongresi HKÜ’de yapıldı

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), Gaziantep Üniversitesi, Lojistik Derneği ve Poznan Ekonomi ve İşletme Üniversitesi’nin birlikte düzenlediği 19. Uluslararası Lojistik ve Tedarik Zinciri Kongresi, 'İnsani Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi' temasıyla gerçekleştirildi. Multidisi

Lojistik ve Tedarik Zinciri Kongresi HKÜ’de yapıldı
21-10-2021 15:17
Google News

Multidisipliner içeriği ve zengin konu başlıklarıyla araştırmacılara önemli bir platform sunan LMSCM2021, lojistik ve tedarik zinciri ile ilgili akademisyenler, profesyoneller ve yöneticileri bir araya getirdi. Pandemi nedeni ile video konferans sistemi ile çevrimiçi olarak gerçekleştirilen 19. Uluslararası Lojistik ve Tedarik Zinciri Kongresi'nin açılış konuşmalarını; Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, Gaziantep Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Yumrutaş, Lojistik Derneği Başkanı Mehmet Tanyaş yaptı.

Lojistik ve tedarik zinciri sektörünün, dünya döndükçe hem iş dünyasında hem de akademik dünyada öneminin asla azalmayacak bir sektör olarak varlığını sürdüreceğini belirten Rektör Prof. Dr. Dereli şunları söyledi:

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?