USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Lojistik projesinin ilk toplantısı gerçekleşti

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) ortaklığı ile Polonya, Portekiz, Slovenya, İtalya ve Avusturya'dan üniversite ve şirketler ile işbirliği içerisinde yürütülen; 2022-1-PL01-KA220-HED-000086366 referans numaralı, “Sürdürülebilir Lojistik 4.0: Lojistik sek

Lojistik projesinin ilk toplantısı gerçekleşti
19-09-2022 17:01
Google News

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) ortaklığı ile Polonya, Portekiz, Slovenya, İtalya ve Avusturya'dan üniversite ve şirketler ile işbirliği içerisinde yürütülen; 2022-1-PL01-KA220-HED-000086366 referans numaralı, “Sürdürülebilir Lojistik 4.0: Lojistik sektörünün yenilikçiliğini ve sürdürülebilirliğini artırmak için dijital ve yeşil beceriler (SLog4.0)” projenin toplantısı gerçekleştirildi.


Temel amacı, Avrupa Birliği Yeşil Mutabakatı ile lojistik eğitiminde sürdürülebilir, yeşil ve dijital yeteneklerin geliştirilmesini sağlayacak bir müfredatın oluşturulması ve lojistik sektörünün ihtiyaçları doğrultusunda endüstri ve lojistik 4.0'ın gereksinimlerini de dikkate alan eğitim modülleri geliştirilecek olan proje online olarak gerçekleştirilen toplantıyla başladı.


“Gaziantep'in ihracatta altıncı sırada”


İki gün süren toplantının ilk gününde partnerlerin kurum tanıtımları ve iş paketlerindeki görevleri proje yürütücüleri tarafından sunuldu. Proje yürütücülerinden GAÜN Öğretim Üyesi Doç. Dr. Eren Özceylan, “Şehrin ve Gaziantep Üniversitesi'nin tanıtımını yaparken, şehrin lojistik potansiyelinin çok yüksek oluğunu, Gaziantep'in ihracatta altıncı sırada yer aldığını ve buna bağlı olarak lojistik sektörünün geleceğe yönelik istihdam ihtiyacını karşılamak için üniversite olarak gerekli müfredat güncellemeleri çalışmalarına hazır olduklarını belirtti. Toplantının ikinci günü ise projenin birinci ve ikinci paketlerindeki görev dağılımları ve iş paketlerinin detayları hakkında bilgi verildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?