USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Laver Cup ne zaman ve hangi kanalda? Roger Federer'in son turnuvası!

İngiltere'nin başkenti Londra'da bu yıl Laver Cup turnuvasının beşincisi düzenleniyor. İsviçre tenisinin efsanevi isimlerinden Roger Federer de bu turnuvadan sonra emekliye ayrılacak. Peki Laver Cup ne zaman başlıyor ve hangi kanalda yayınlanacak?

Laver Cup ne zaman ve hangi kanalda? Roger Federer'in son turnuvası!
23-09-2022 15:59
Google News

Son 5 yıldır Avrupa'dan ve Dünya genelinden tenisçilerin katılımıyla düzenlenen Laver Cup, bu sene tekrar Londra'da başladı. İlk 4 karşılaşmanın fikstürü belirlenirken, 2'nci ve 3'üncü günlerin dağılımında galibiyet ve mağlubiyetler etkili olacak. Öte yandan İsviçre tenisinin ekolü Roger Federer de 24 yıllık kariyerinin son turnuvasına çıkıyor.

Wout Weghorst'un satın alma opsiyonu ne kadar? Satın alma opsiyonu maddesi var mı?Wout Weghorst'un satın alma opsiyonu ne kadar? Satın alma opsiyonu maddesi var mı?

Avrupa Takımı Kaptanı Björn Borg, Federer Nadal ikilisini çiftlerde oynatmaya karar verdi. Efsanevi ikilinin ilk rakipleri de ABD'li Jack Sock ile Frances Tiafoe oldu. Peki Laver Cup ne zaman ve hangi kanalda? Merakla beklenen turnuvanın yayın programını haberimizden öğrenebilirsiniz!

LAVER CUP NE ZAMAN?

Tenis tutkunlarının adeta iple çektiği Laver Cup turnuvası, 23 Eylül Cuma-25 Eylül Pazar günlerinde düzenlenecek. Karşılaşmalara Londra'daki 20 bin kişi kapasiteli The O2 Arena ev sahipliği yapacak.

Roger Federer ile Rafael Nadal

Saat 15:00 ve 17:00'de iki, 19:00 ve 21:00'de de iki tane olmak üzere toplam dört maç oynanacak. Rafael Nadal-Roger Federer ikilisinin saat 21:00'de korta çıkması bekleniyor.

MAÇLAR HANGİ KANALDA?

Roger Federer'in son turnuvası olarak da bilinen Laver Cup, Türkiye'de Eurosport kanalında ekrana gelecek.

Roger Federer'in Avustralya Grand Slam zaferi, 2017

Birçok televizyon platformunda yer alan Eurosport, ücretli ve şifreli yayın yapan bir kanaldır. Avrupa menşeili kurumun abonelik sistemiyle çalışan mobil uygulaması da bulunuyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?