USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kuruluş Osman 114.bölüm fragmanında dengeleri altüst edecek gelişme! Seyirci çok şaşıracak

Kuruluş Osman 114.bölüm fragmanında Nayman’ın, toplamda 40 bin kişiden oluşan ordusuyla Konya’ya girmesi üzerine tehlikenin ayak sesleri gittikçe yükselmeye başlar.

Kuruluş Osman 114.bölüm fragmanında dengeleri altüst edecek gelişme! Seyirci çok şaşıracak
25-01-2023 09:56
Google News

Kuruluş Osman 114.bölüm fragmanında ‘Nayman’ı durdurmazsak değil İnegöl, her şeyi kaybederiz!’ sözleriyle yaklaşmakta olan tehlikenin sinyalleri verilir. ‘Yalnızca bizim yüreğimizdeki gaza ateşi yetmez, bütün obaları gazaya çağıracağız!’ diyen Osman Bey atağa geçer.

Ben Bu Cihana Sığmazam 18.bölüm fragmanı: 'İkisini de öldürecekler!' Gözünü bile kırpmadan...Ben Bu Cihana Sığmazam 18.bölüm fragmanı: 'İkisini de öldürecekler!' Gözünü bile kırpmadan...

Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanında kendisinin yurdunda ateş varken hiç kimsenin konağında rahatlıkla oturamayacağının altını çizen Osman Bey acilen düğmeye basar.

Kuruluş Osman’da Nayman’la kanının son damlasına kadar savaşmayı göze alan Osman Bey kendisi dahil herkesin elini taşın altına koyması ister. Önüne engel çıktığını gören Osman Bey, ‘Ya Nayman’la savaşacaksınız ya da benimle!’ diyerek yolundan asla dönmeyeceğini gösterir.

ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?