USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kuru çiçek tasarlayan annelerin ürünlerine yoğun ilgi

Anneler Günü'ne özel kuru çiçek tasarlayan annelerin ürünleri yoğun ilgi gördü. Annesi ve teyzesiyle ürün yetiştirme telaşına düşen kadın girişimci Zeynep Us, “İnsanlar annelerine kalıcı hediye vermek istiyorlar. Bir çiçeğe çok fazla para verip ertesi gün çöpte görme

Kuru çiçek tasarlayan annelerin ürünlerine yoğun ilgi
09-05-2021 17:21
Google News

Pandemi döneminde evdeki uğraşlarını işe çeviren girişimci anneler Figen Us ve Esra Erdoğan'ın kuru çiçek tasarımı ürünleri Anneler Günü'nde büyük ilgi gördü. Canlı çiçeğin yanı sıra evde dekor olarak kullanılabilecek kişiye özel ürünleri tercih edenler kuru çiçeğe rağbet gösterdi. Anneler Günü'nde yoğun talep üzerine kadın girişimci anneler, ürün yetiştirme telaşında Türkiye'nin her noktasına ürün gönderdi.

Kişiye özel ürünler yapıldığını ifade eden kadın girişimci Zeynep Us, “Bir ikincisi başka bir yerde olmayan ürünler. Genelde kuru çiçek üzerine çalışıyoruz. Kuru çiçekle çalışmamızın avantajı da bizim ürünlerimizin uzun ömürlü olup birine hediye gönderdiğinizde dekoratif olarak her zaman bir köşede onlarla birlikte kalması” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?