USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Konya Büyükşehir Belediyesi, Bilim Tırı ile depremzede çocuklara moral veriyor

Konya Büyükşehir Belediyesi Konya Bilim Merkezi bünyesinde hizmet veren Bilim Tırı, Hatay'daki depremzede çocuklar için hizmet veriyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi, Bilim Tırı ile depremzede çocuklara moral veriyor
23-02-2023 16:23
Google News
Konya

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yaptığı yazılı açıklamada, depremden etkilenen çocukların yaşadıkları büyük korkuyu bir nebze de olsa unutturabilmek için Bilim Tırı'nın deprem bölgesine gittiğini belirtti.

Altay, depremin ilk gününden bu yana Hatay'da altyapı, lojistik, su çalışmaları, barınma, mobil mutfak, haberleşme ve enerji sağlama gibi her türlü insani ihtiyacı karşılamak adına canla başla çalıştıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Depremin yaralarının sarılmasına katkı sağlamak ve çocuklara moral vermek için Bilim Tırı'nı da Hatay'a gönderdik. Bilim Tırı'mızı Hatay'ın Altınözü, Antakya, Arsuz, Belen, Defne, Hassa, İskenderun, Kırıkhan, Kumlu, Payas, Samandağ ve Yayladağı çadır kentlerinde çocuklarımızla buluşturuyoruz. Tüm evlatlarımızı davet ediyorum. Ülkemizi derinden sarsan bu büyük afetin yaralarını hep birlikte saracağız inşallah."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?