USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kısıtlamasız ilk Cumartesi balıkçı esnafının yüzünü güldürdü

Kademeli normalleşme sürecinde sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanmadığı ilk Cumartesi gününde Silivri sahilindeki balıkçılar doldu. Havanın güzel olmasıyla dışarıya çıkan vatandaşlar gönüllerince vakit geçirdi.

Kısıtlamasız ilk Cumartesi balıkçı esnafının yüzünü güldürdü
05-06-2021 23:31
Google News
Kademeli normalleşme sürecinde sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanmadığı ilk Cumartesi gününde Silivri sahilindeki balıkçılar doldu, taştı. Havanın güzel olmasıyla kendilerini sokağa atan vatandaşlar gönüllerince vakit geçirdi. Sahildeki balık satışı yapılan ve balık restoranlarının olduğu Balıkçılar Çarşısı'nda uzun bir sürenin ardından yoğunluk yaşandı.

Uzun zamandan beridir ilk kez tam doluluk yaşadıklarını belirten restoran işletmecilerinden Nurcan Akkay Aydoğan, “Bugün kısıtlamanın olmadığı ilk Cumartesi, bizler işletmeci olarak çok memnunuz. Sabahtan bu yana yoğun bir şekilde çalışıyoruz. İnsanlarımı da kısıtlamasız bir hafta sonu geçirmeyi gerçekten çok özlemişler. Onlar mutlu biz mutluyuz. Umarız önümüzdeki günlerde de Cumartesilerimiz geri alınmaz hatta Pazar günlerimizde geri verilir. Öğlenden bu yana yeni mola verebildik. Biz balıkçılık sektörü güne geç başlarız ama bugün erken başladık. Yoğun bir şekilde çalışıyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?