USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Kaynak yaparken lastik patladı, kafasına jant gelen tornacı hayatını kaybetti

Uşak'ta sanayi sitesinde kaynak yapıldığı sırada römorkun lastiği patladı. Fırlayan jantın kafasına isabet ettiği tornacı hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.

Kaynak yaparken lastik patladı, kafasına jant gelen tornacı hayatını kaybetti
08-05-2021 21:46
Google News
Olay, Ulubey ilçesindeki Sanayiciler Sitesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, sanayi sitesinde tornacılık yapan Mustafa Vural (53), traktör römorku lastiğine kaynak yaparken lastik bir anda patladı. Patlamanın etkisiyle lastikten fırlayan jant önce tornacı Mustafa Vural'a sonrasında da farklı bir esnaf Recep Yılmaz'a (53) isabet etti. Bacağına isabet eden jant sonucunda Recep Yılmaz yaralanırken, Mustafa Vural ise kafasından yaralandı. İhbarlar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralılara ilk olay yerinde müdahale eden sağlık ekipleri, Mustafa Vural'ın hayatını kaybettiğini belirlerken Recep Yılmaz'ı ise ağır yaralı olarak Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerinde yapılan çalışmalar sonrasında ise Vural'ın cenazesi Ulubey Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili ekiplerce soruşturma başlatıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?