USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kardeşi ile yeğeninin silahlı saldırısına uğrayan tüccar hayatını kaybetti

Gaziantep'te buğday tüccarlığı yapan şahıs, iş yerinin önünde kardeşi ve yeğeninin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybetti.

Kardeşi ile yeğeninin silahlı saldırısına uğrayan tüccar hayatını kaybetti
27-04-2022 14:45
27-04-2022 14:47
GAZİANTEP
Google News

Olay, öğle saatlerinde Şehitkamil ilçesi Sanayi Mahallesi Nakliyeciler Sitesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında daha önceden husumet bulunan Yakup G. (65) ile kardeşi Yahya G. (58) ve yeğeni Mustafa G. (15) arasında tartışma yaşandı. Kısa sürede büyüyen tartışma sırasında kardeşi Yahya G. ile yeğeni Mustafa G.'nin silahlı saldırısına uğrayan 65 yaşındaki Yakup G. ağır yaralandı.
Ağır yaralanan talihsiz adam, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla yakınlardaki özel bir hastaneye kaldırıldı. Özel hastanede uzun süre müdahale edilen Yakup G., tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Yakup G.'nin cansız bedeni Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Katil zanlıları kaçtı


Yaşanan olay sonrası katil zanlısı olduğu iddia edilen Yahya G. ile oğlu Mustafa G. bölgeden kaçarak uzaklaştı. Polis ekiplerinin, katil zanlısı olduğu iddia edilen baba ile oğlu yakalama çalışmaları devam ediyor.
Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?