USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kaplan; Milletin gözünün feri söndü!

CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, TBMM’de yaptığı açıklamada “Sizin gözleriniz ışıl ışıl olacak diye milletin gözlerinin feri söndü” diye ifade etti.

Kaplan; Milletin gözünün feri söndü!
20-06-2022 11:57
20-06-2022 12:00
GAZİANTEP
Google News

Milletvekili Kaplan, Türkiye’de derinleşen kriz, sürekli dalgalanan döviz kuru, üst üste gelen ve ucu bucağı görünmeyen zamlardan vatandaşların artık nefes alamayacak hale geldiğinin altını çizerken, AKP İktidarının, hiçbir şey olmamış gibi mutluluk tabloları çizmesini sert bir dille eleştirdi.

Kaplan, TBMM’de söz alarak şunları söyledi:

“Dolar 17 lirayı geçti, enflasyon yüzde 70 oldu, her gün yeni zamlarla uyanıyoruz. Millet arabasına benzin alamıyor, çiftçi mazot alamıyor. Bakan Nebati çıkmış, hâlâ "Enflasyonu el ele verip yüreğimizle halledeceğiz." diyor.

Bu ülke ilk defa bu kadar ağır bir krizin pençesinde. AKP başarısızlığında oldukça istikrarlı görünüyor.  Bu ülke, hiç bu kadar işi bilmeyene emanet edilmemişti. Ya yıktınız ya sattınız. Sizin gözleriniz ışıl ışıl olacak diye milletin gözlerinin feri söndü. Artık yeter, gideceksiniz ve bu ülkeyi bu hâle soktuğunuz için tarih sizi affetmeyecek!”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?