USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Kadıköy'de yeniden samba zamanı! David Luiz ve Marcelo, Fenerbahçe'ye çok yakın

Savunmaya kalite katmak isteyen Başkan Ali Koç, yeni teknik direktörüne hatasız bir kadro teslim etmek istiyor. Arsenal'dan ayrılan tecrübeli stoper David Luiz ve Real Madrid'le bağları koparmak üzere olan Marcelo için hafta içinde temaslar başlayacak. David Luiz'in gelmesinin daha k

Kadıköy'de yeniden samba zamanı! David Luiz ve Marcelo, Fenerbahçe'ye çok yakın
06-06-2021 14:31
Google News

Yönetim, savunmaya hem tecrübe hem de kalite katmak için kolları sıvadı. Arsenal'a veda eden David Luiz ile ilk ciddi temasın önümüzdeki hafta kurulacağı öğrenildi. Sarı-Lacivertliler ayrıca Marcelo'nun Real Madrid'le sözleşmesini fesh etmesi için pusuda bekliyor.

2 FORVET, 1 KANAT, 1 STOPER

Başkan Ali Koç, transfer çalışmaları için önümüzdeki hafta harekete geçmeye hazırlanıyor. Al Koç, 2 forvet. 1 kanat, 1 stoper alacaklarını, sağ bek ve sol bekte de fırsat transferleri olabileceğini belirtmişti. Bu bölgeler için ortaya çıkan adaylar şu an Marcelo ve Luiz.

SZALAI'NIN YANINA TECRÜBE

Stoperde Szalai'nin yanına tecrübeli ve kalitesi tartışılmaz bir isim alınacak. Sarı-Lacivertliler'de bu sebeple Luiz ismi ön planına çıktı. İngiliz basınına göre David Luiz'i Flamengo da istiyor ama Fenerbahçe ihtimali daha güçlü. Oyuncuya bonservis ödenmeyecek olması da Brezilyalı'yı cazip kılıyor.

FESİH İÇİN GÖRÜŞÜYOR

Marcelo da Madrid'le sözleşmesini feshetmek için görüşüyor. Bu konuda yaşanacak gelişmeler yakından takip ediliyor. Şimdilik Marcelo için konuşulan başka bir takım yok. Önümüzdeki hafta Marcelo transferi netleşecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?